Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על המקציף שבא במיכל, ולא מחברים אותו לצינור. אין לי גישה לצינור רגיל בכלל, ראיתי שיש מיכלים כאלה שיוצרים בוכטה יפה של קצף עשיר, והם ידניים לגמרי, לא מתחברים לשום צינור. המלצה איפה הכי זול לקנות/איזה דגם?

פורסם (נערך)

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
פצצה אחי. למרות שתראה, יש הרבה מדריכים איך לעשות כזה דבר לבד:

נראה פשוט מאוד לביצוע נראה לי שאנסה לבצע לשלי.

אני קניתי מרסס כזה באחת מחנויות הסטוק (בדיוק כמו בסרטון) עלה לי 15-20 ש"ח והוא מעולה.

פורסם

כן, רק שהאילתור הזה שעושים ביוטיוב ממש לא יתן תוצאה יפה של הקצפה כמו במקציף המקצועי. הטווח ריסוס שלו די מעפן, הוא חלש יותר, ואתה צריך לשים מעט יותר נוזל הקצפה ולפמפם כל הזמן כדי שהלחץ יהיה גבוה. הוא עושה את העבודה, איכשהו, אבל לא טוב כמו מקציף ייעודי מקצועי. ת'כלס כולם מחפשים קצף עמיד ומוצק יותר ולא נוזלי RUNNY כזה -- זה תלוי בארבעה גורמים

א. לחץ האויר. מכונות חשמליות עם לחץ אויר טוב יותר יתנו קצף סמיך יותר. לחלופין פמפום מסיבי יותר במכונה ידינית יתן קצף יותר טוב. ב. הכמות ששמים, נעה בין אאונס ל3 אאונס. במכונות טובות יותר אתה יכול לשים פחות נוזל וכך לחסוך כסף גם. ג. החומר עצמו, יש חומרים שמותאמים יותר להקצפה כמו האנידיו של CG.

ד. מכונת ההקצפה עצמה. משהו מאולתר כמו שראינו ייתן תוצאה פחות טובה.

• תוכן חדש...