Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מגבר Audison Prima 8.9 שקניתי לפני שנה וחצי פה בפורום, חלקכם אולי זוכרים

השימוש בו רגיל, נסיעות מאוד קצרות, לא ווליום מפציץ

בעבר עדכנתי על הבעיה שצצה שבגללה לא יכולתי להגביר מעל ווליום מסויים כי המגבר היה נכנס לפרוטקשן, זה המשיך עד היום

היום נסעתי למקום כלשהו עם מוזיקה בווליום חלש, וכשחזרתי לאוטו הרמקולים פשוט לא עבדו. מתניע מחדש, לא עובד. בודק אחרי שעתיים, עדיין לא עובד. המגבר בכלל לא נדלק וגם ה-DRC לא נדלק. מה עושים במצב כזה?

חייב את עזרתכם דחוף, בשבוע הבא יש לי נסיעה מאילת למטולה ואין מצב שאני עושה את זה בלי מוזיקה!

פורסם

בשביל לוודא שהבעיה הנוכחית באמת במגבר תראה שמגיע אליו חשמל שכבל מתח לא השתחרר או שפיוז לא נשרף,אם תקין כנראה שהמגבר התקלקל וכמובן שהשלט שלו לא נדלק מכיוון שהוא לא מקבל אות מהמגבר.

Hu: Jvc 2 din + dsp bit one

Amps: Zapco reference 350.2 + Audison sr 4 + Audison sr1DK

Comp: Morel Hybrid 602 + Audison Apk 165

Sub: Jl audio12W3

פורסם

כל מתקין יכול לבדוק דבר כזה? כי אני גר באילת ויש לי תחושה שהמתקינים פה חאפרים..

זה הגיוני שמגבר בקבוצת מחיר כמו הפרימה פשוט ימות יום אחד? הוא לא קרטע לפני, פשוט עבד רגע אחד ואז רגע שני לא.

פורסם

כל אחד שיש לו עיניים יכול לעשות את הבדיקה הזאת עיוני.

הפיוז יושב בתוך בית פיוז בצמוד לפלוס של המצבר,בדוק שאינו מושחר מבפנים.

קצה הכבל מתח מתחבר לפלוס של המגבר,בדוק שלא התנתק פלוס או מינוס מהמגבר-אם ב-2 הבדיקות הכל נראה תקין והמגבר עדיין לא נדלק כנראה שיש בעיה פנימית במגבר.

כמו שאמרת גם לפני הייתה בעיה שהמגבר היה נכנס להגנה יכול להיות שהדברים קשורים.

Hu: Jvc 2 din + dsp bit one

Amps: Zapco reference 350.2 + Audison sr 4 + Audison sr1DK

Comp: Morel Hybrid 602 + Audison Apk 165

Sub: Jl audio12W3

פורסם

הייתי אצל מתקין, אמר שהיה חוט שלא העביר מתח למגבר. ניסה בעצמו להעביר מתח וגם לא הצליח. אחרי זה אמר שהיה פיוז שנדחף הפוך למגבר וזו הייתה הבעיה. המגבר חזר לעבוד, ואז אחרי שכיביתי את האוטו והתנעתי חזרה גם המגבר לא עבד ופתאום גם המולטימדיה לא עבדה באופן מוזר, הוא סידר שם משהו שוב ואז הכל חזר לעבוד.

מה גם שעכשיו אני יכול להגביר לווליום מקסימלי והמגבר לא נכנס לפרוטקשן, אבל כבר קרה לי בעבר שיום בהיר אחד יכולתי להגביר והוא היה נכנס לפרוטקשן רק אחרי כמה שעות. אני מקווה שהבעיה נפתרה סופית בזכות הפיוז הזה.

פורסם

אתה לוקח אינטגרטור שהמגבר שלו הוא או צנום הספק או סביר ולא יותר ומביא אותו אל הקצה שלו - לא בטוח שאתה מנגן קבצים נקיים שאין בהם עיוות שמיע ואם זה דרך המנחת הפנימי אז בכלל המצב הוא בכי רע - ואחרי זה מתפלא שהגיע לפרוטקשן?

הכותרת היתה שהוא נכנס לפרוטקשן והפסיק לעבוד - הבעיה סודרה.

מספיק עם זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...