Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כעת Audi A4 1.8T מודל 1999 שמוצע למכירה.

אני מעוניין ברכישת משפחתית גדולה מודל 2002-2003 בסכום של עד 110000.

האפשרויות שנראות לי:

1. VW Passat

2. Mazda 6

3. Honda Accord

4. מה עוד בא בחשבון?

העדפות חשובות לי:

1. ביצועים מצוינים (אני היום נוסע ברכב של 150 כ"ס).

2. בטיחות גבוהה.

3. אמינות גבוהה.

4. צריכת דלק סבירה.

אשמח לשמוע המלצות מתוך הרשימה שהצעתי, אך אני פתוח להמלצות נוספות.

תודה.

פורסם

אם ביצועים במקום הראשון אצלך - אקורד ממודל 03 תתאים לך. אין לי מושג אם היא נכנסת בתקציב של 110K בדיוק, אבל היא לא אמורה להיות רחוקה בהרבה. (03 זה המודל החדש). בנוסף היא בטוחה למדי. לגבי צריכת הדלק, היא דומה לאחרות שנתת, אבל יש פה ניגוד מסויים, אם חשוב לך ביצועים, לרוב בנסיעה עם רגל כבדה צריכת הדלק תהיה לא מבריקה במיוחד.

אופציה נוספת אם כי לא בעלת ביצועים כמו האקורד (הכל יחסי, שתיהן לא אימפרזה טורבו), זו היא המונדיאו, מהנה לנהיגה, ונוחה.

על הפאסאט הייתי מוותר, אלא אם מדובר בגרסת הדיזל.

אגב ברוב המקרים (אקורד, מאזדה 6) מדובר ברכבים שנמכרים גם היום כחדשים באותה תצורה שהם נמכרו ב2002-3 כמשומשים, קח נסיעת מבחן ותתרשם.

גיא

פורסם

מונדיאו 2003 תשאיר לך עודף מהתקציב, ולדעתי שווה לא לשקול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. מונדיאו לא עושה לי את זה... (בהחלט אפשרי שזהו רכב מצויין).

2. אקורד (לפי יצחק לוי) מודל 2003עולה החל מ-120K. לעומת זאת מודל 2002 בהחלט נכנס לתקציב. האם מודל 2002 הוא בצורה בחדשה או הישנה ברכב זה?

3. מדוע על הפאסאט לוותר לגמרי? דגם כגון הפאסאט 1.8T - במה הוא נופל מהאקורד?

פורסם

כיום ברשותי פאסאט דיזל 130 כ"ס ידנית 6 הילוכים שנת 2003.

מנסיוני הכח במנוע זמין כל עוד אינך מתחת ל- 2000 סל"ד. אין בעיה להאיץ גם בהילוך רביעי מ- 70 קמ"ש. הרכב יציב מאוד גם במהירויות גבוהות מאוד. צמיגים ספורטיביים יאפשרו לו גם לפנות הרבה יותר טוב.

המושבים נוחים מאוד ונסיעות ארוכות מאוד (600-800 ק"מ ביום) הן אפשריות וכמעט ואינן מורגשות (בגב ז"א).

הרכב אינו מהנה לנהיגה מבחינה דינמית (הגה הילם ומיתלים רכים + גודל הרכב משרים תחושה של אונייה) וישנם טובים ממנו בקבוצה. דוגמת פיזו 406.

איכות חומרים מעולה שאתה ודאי מכיר מהאודי שלך.

תא מטען ענק והמון מקום במושב האחורי, אני נוסע עם 2 כסאות ילדים מאחור ואדם נוסף שישב בינהם לא יסבול כלל.

צריכת הסולר בנסיעות בינעירוניות היא חסכונית. אני נסעתי כ-650 ק"מ על טנק סולר אחד במהירויות מגוחכות (מכיוון למעלה). כ- 50 ליטר בטנק.

בתוך העיר הצריכה משתנה לרעה כ-11 ליטר ל-100 ק"מ אם אני זוכר נכון את המדידה שביצעתי.

על אמינות אני לא יודע מה לומר, טפו טפו טפו לי אין בעיות עד עכשיו אבל בטח יש כאלה שיאמרו אחרת. (האם להם יש פאסאט? לא יודע)

לגבי בטיחות... עשיתי לרכב 2 מבחני ריסוק. בראשון דביל שלא עצר בעצור נכנס בי בצד הנהג מאחור וסובב אותי 180 מעלות.

במבחן השני הדביל (אני) החליק בצמיגי קיץ, במהירות 40 קמ"ש, בערב מושלג במיוחד לתוך אופל אסטרה שחנתה לה לתומה בצד הכביש. בשני המקרים לא נפלה אפילו שערה מראשי (אני לא קירח) ונותרתי יושב במושב הנהג כאילו כלום.

האמת היא שאם הייתי צריך להחליף, הייתי חושב בכיוון האודי ובסופו של יום רוכש BMW. ( אם האישה תהיה מוכנה לבוא עם הילדות במונית מפאת חוסר מקום.)

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
1. 2. אקורד (לפי יצחק לוי) מודל 2003עולה החל מ-120K. לעומת זאת מודל 2002 בהחלט נכנס לתקציב. האם מודל 2002 הוא בצורה בחדשה או הישנה ברכב זה?

ב-2002 שווקו שני דגמים של האקורד אנגלי, ואמריקאי.

שניהם מהדגם הישן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...