Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אנו זוג שמצפה לילד בקרוב, זו הפעם הראשונה שאני קונה רכב ולכן קצת חושש.

משיטוט בפורום, הצרכים שלנו: א. רכב בעיקר לנסיעות בסופשים מאיזור ירושלים לשדרות או לתל אביב. ב. חסכוני ואמין. ג. משהו שיוכל לשמש אותנו לחמש שנים הקרובות.

חשבתי על סקודה פאביה ספייס אוטו 1.2 שנים 2011-2012

או הטויוטה קורולה הרובוטית.

ראיתי פוסטים בפורום על שניהם ובעיקר על הסקודה שאני חושב שהיא נטייתנו. לא כ"כ מצאתי מסקנות מאוחרות מהשנים האחרונות. וכן לא מצאתי על יוקר החלפים והטיפולים של הסקודה.

שאלה נוספת, האם מחיר כמו 20,000 ש"ח עבורה (שוב, ספייס) הוא הגיוני או מחשיד כלפי מטה?

אשמח לעזרתכם

פורסם

שים לב שסעיף ב' בדרישות שלך הוא אמינות והפאביה האוטומטית לא מצטיינת בה. למיטב הבנתי, היו גם בעיות בקורולה הרובוטית.

אני הייתי ממליץ על הונדה ג'אז, מרווחת, אמינה וחסכונית, המחיר מגיע בדמות ביצועים בינוניים אבל זהו לא סעיף אצלך.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

הבנתי. לפי שיטוט בפורום לא הבנתי כדבריך שהפאביה האוטומטית אכן לא אמינה.

אשמח לשמוע עוד דעות.

שוב רוב תודות.

פורסם

הגיר נקודת החולשה אבל מבחינת הפעולה שלו טוב שנות אור מהגיר החד מצמדי בקורולה, דווקא מבחינת אמינות היר שלה קורולה בסדר, רק כמו בכול גיר רובוטי המצמדים יזדקקו להחלפה תלוי בתוואי בדרך, רכב שנסע בפקקים לרוב יהיה בעל שחיקת מצמדים גדולה יותר.

מעבר לכך הקורולה לדעתי נוחה עם מרווח טוב, חיסכונית ואמינה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא זוכר אם הייתה סטיישן ידנית בנזין, דיזל כן היו.

הידניות בסדר גמור מבחינת אמינות.

אפשר לבדוק גם את האיביזה סטיישן ידנית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...