Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בסיאט איביזה ספורט (11) - הרכב מגמגם ונכבה במהלך נסיעה (מצורף סרטון)

yacovmateo
שימו לב! השרשור הזה בן 2238 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

אז ברשותי איביזה ספורט 2011 גיר DSG שנמצאת ברשותי מזה כחצי שנה בערך.

אתאר את התקלה, התיאור הראשון הוא תיאור ראשוני לפני שטיפלתי בבעיה במוסך ואחרי.

אז במהלך נסיעה סטנדרטית נדלקות המון נורות והרכב מעין נכבה, הכוונה לא מגיב לדוושת הגז, אך נכבה במובן המטאפורי, ההגה לא ננעל או משהו כזה.

אז לאחר התקלה הזאת ביקרתי במורשה יבואן בבאר שבע, וקיבלתי מהם הצעת מחיר לטיפול שגרתי וגם לתיקון הבעיה שהרכב נכבה, עשיתי רק טיפול מאחר והדיאגנוזה שלהם לבעיה הייתה סליל וחוטי הצתה בעלות של 1800, וויתרתי ועשיתי רק טיפול שגרתי.

לאחר מכן הלכתי למוסך מורשה אחר, שחיבר מחשב והיה רשום לו כוהלים, גם סיפרתי לו מה אמרו לי במורשה, מה הדיאגנוזה על פי הם, הוא החליף לי חוטי הצתה וסליל הצתה בעלות של 750 שקלים, במשך כשבועיים הרכב נסע ללא בעיות, אך הבעיה חזרה שוב לאחר כשבועיים לעיתים רחוקות, ועכשיו זה באופן רציף. ביקרתי אצלו והוא מתנער מאחריות, לא יודע אם זה תקין, אמר לי שצריך לשים חוטי הצתה מקוריים (והבנתי שבאיביזה זה עולה המון), פשוט יצאתי ממנו כי אין לי כח ליפול שוב באבחון שגוי ולזרוק כסף לפח.

הרכב כן נוסע ולא נכבה לכאורה כמו קודם גם שהתקלה קוראת, אבל מקרטע ממש, מצורף סרטון.

מה העלות פחות או יותר של חוטי הצתה מקוריים לאיביזה? , והאם זה באמת יפתור לי את הבעיה? , ממש מיואש מהנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא כיוון שמנורת תקלה דולקת אפשר להוציא בקלות קודי תקלות ולראות מה בדיוק עובר על הרכב.

מוסך מצויין בת"א שייך לחבר הפורום,מוסך רון,המתמחה ברכבי הקונצרן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2238 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...