Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם .

ברשותי 205 גוניור מהממת .עכשיו , דוד שלי הציע לי לבוא למוסך הוותיק שלו ושל שאר חבריו שמטפל לו בפורש וגם בהונדה .לבוא ולבחור לעצמי אגזוז זרימה חופשית משומש איזה שארצה ממה שיש למוסך בצד וזאת בחינם ואני אצתרך רק לשלם 100 שח לבעל המוסך על ההרכבה [בכל זאת .לא נעים] עכשיו השאלות שלי :

*האם זה יוסיף משהו טיפה לגוניור העדינה שלי חוץ מרעש אימתני ?

*האם זה יעלה את צריכת הדלק שלה?

*איך זה מבחינה חוקית כל העסק..[שלא יצא מצב נגיד גם שאני לא עובר טסט.]? מה אני צריך לעשות שהכל יהיה חוקי וכשר?

*האם אתם במקומי הייתם הולכים על זה למרות שמדובר בגוניור והעיקר כל הסיפור כולל הכל יעלה לי כולה 100 שקל..?

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה יוסיף רק רעש.

זה לא יעלה את צריכת הדלק.

יכול להיות שתתקל בבעיות מסוימות לעבור טסט ויכול להיות שלא.

יכול גם להיות ששוטרים ייטפלו אליך.

אני הייתי מוותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה בטסט אני יתקשה לעבור ..ואיך אוכל למנוע זאת..?

ומה לעזעזל שוטרים ירצו מגוניור עם אגזוז..

שוב תודה..

פורסם

עזוב, נו. חבל.

אם אתה חייב משהו בשביל הנשמה, רתך סופית דקורטיבית לאגזוז הקיים שלך ו-"תרגיש עם תהיה בלי".

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

חחח נכון אבל בסופו של דבר פה בחדרה יורידו לי את הסופית לאחר יום גם אם היא מרותכת יורידו את כל הדוד ...[לך תבין אנשים..] כבר הציעו לי לקחת את האגזוז בחינם ללא הרכבה ולמכור אותו במחיר טוב ולהימנע מלהרכיב ולהסתבך עם החוק ..אבל לא יהיה נעים לדוד שלי מבעל המוסך שכן יחשוב שדודי עושה רווח מהצד עליו [מכירים מגיל קטן וחברים טובים שעוזרים אחד לשני] וככה דוד שלי אמר שאם אני אבוא והוא יראה שאין פה מטרה לעשות רווח מהצד אלה רק לעשות טוב לילד [אני] אז אין שום בעיה ..מבין..ככה שזה או להרכיב בסכום של 3 מנות שווארמה או כלום.

פורסם

ללכת על זה למרות שאני צפוי להיכשל על כך בטסט השנתי וששוטרים יעצרו אותי כל פעם[ולא לכוס קפה]?

ואיזה אישורים אני צריך להביא שהמישטרה ובטסט יכירו בזה..ומאיפה להביא אישורים אילו לאיפה?

פורסם

כל האישורים שתצליך להשיג זה סתם אישורים ואתה יכול לזרוק אותם לפח

זה לא חוקי ושום דבר לא יעזור פה

אני נסעתי חצי שנה אם אגזוז ולא עצרו אותי אפילו פעם אחד הכל עיניין של מזל.

שגיא

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
  • תוכן חדש...