Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ביטוח צד ג wobi (מבוטח דרך שלמה).

לנהג הפוגע יש ביטוח צד ג דרך סוכן ביטוח פרטי (מבוטח דרך מנורה מבטחים)

ברכב שלי יש פגיעה קלה מקדימה והצעת המחיר הראשונית לתיקון במוסכים היא בסביבות 4500 ש"ח.יש סרטון וידאו שמוכיח שאני ב-100% לא אשם (הרכב שלי חנה בחניה והנהג הפוגע נסע רוורס ופגע פעמיים מקדימה ברכב שלי אז אין לו ברירה והוא מודה באשמה).

התקשרה אליי נציגה משלמה ואמרה שאני יכול לבחור שמאי פרטי אבל עדיף שמאי מרשימת השמאים של שלמה ואז לאחר שאקבל חוות דעת של השמאי אצטרך להכניס את הרכב למוסך הסדר של שלמה וכנראה שאוכל לקבל רכב חלופי +היא אמרה שבמצב כזה הם מטפלים בהכל ואני מקבל תשלום מהם ורק אח"כ אחוייב.

האפשרות השניה היא שמאי פרטי ומוסך שאני רוצה אבל אני צריך לשלם את הכל ולשבור את הראש ולקוות שאקבל החזר מלא על כל הההוצאות של השמאי והתיקון.

אני רוצה לטפל ולסיים עם זה בתקופה הקרובה.

מה את הייתם עושים?

פורסם

שמאי שלך מוסך שלך, הם גם יכולים לארגן לך רכב חליפי במידת הצורך

בד"כ אתה נותן להם שיקים דחויים ל 90 יום כדי להספיק לקבל מהפוגע / חברת הביטוח שלו את נזקיך.

לא ברור לי מה שלמה משלם לך כאשר אתה מבוטח אצלם בצד ג' בלבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה תודה.

דיברתי עם מחלקת תביעות wobi והם העבירו את הפרטים שלי לנציגה של שלמה והיא התקשרה אליי וזה מה שהיא אמרה וגם לי לא ברור...

דיברתי הבוקר עם משרד לוי יצחק בעיר התחתית בחיפה ונתנו לי הצעת של 950 ש"ח-התרשמתי מהמזכירות והרעש שם שזה לא רציני וירדתי מהם.

אני מחפש בגוגל על שמאי פרטי באזור חיפה ולא מוצא ממש מישהו מומלץ וכ"ו-איך לבחור שמאי פרטי מאזור חיפה?

פשוט להיכנס למשרד התחבורה ולבחור שמאי אקראי?

• תוכן חדש...