Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע פורד V4 חדש למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אונגר הוא בעל פירוקיה באזור צריפין. בשיחה איתו היום הסתבר שיש לו מנוע פורד V4, חדש. הנפח לא ידוע לי - יכול להיות 1500 סמ"ק או 2000 סמ"ק - צריך לבדוק.

המנוע יכול להתאים לפורד טרנזיט, קורסייר, זפיר, גרנדה, קפרי GT, טאונוס, וכמובן לסאאב 95/96 מהדור שלאחר מנועי השתי-פעימות.

פרטים נוספים על המנועים האלו בקישור המצ"ב:

http://www.motorbase.com/engine/by-id/1132505961

הטלפון שלו למעונינים: 558-1122 - 03. אין לי מושג כמה הוא יבקש בשבילו, ואין לי פרטים נוספים.

בהצלחה.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

חשוב מאוד לדעת מה הנפח. למנועי V4 קיימים 3 בלוקים שונים שאינם חליפיים אחד עם השני. הבלוק הקטן הוא בנפח 1200. הבלוק הבינוני הוא בנפחי 1500 ו 1700 וההבדל נעוץ במהלך בוכנה שונה. הבלוק הגדול הוא בנפח 2000. הדרך הנכונה היחידה לדעת היא לפרק את אגן השמן ולראות את המספר המופיע ביציקת גל הארכובה והוא שתי הספרות הראשונות של הנפח.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
אני מאמין שגם לקורטינה הוא יתאים .

לדור הראשון והשני אולי הוא יתאים - לדור שיש לך - בטוח שלא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דיברתי על הקורטינות מרק 1 -2.

אצלי המנוע לא בצורת V בכלל.

לגבי המרק 1-2 אני לא יודע איך בנוי המנוע שלו.

לא נראה לי, תקנו אותי אם אני טועה - לדור 1 ו-2 יש מנוע דומה לאסקורט- "קנט", אם אינני טועה, ולא מנוע V! כמובן, קומבינה תמיד אפשרית, אבל למה - מנועים המקוריים מעולים! אז נשארים טאונס וטרנזיט MK1, קאפרי גרמני, ועוד כמה דגמים שפחות מעניינים (אותי:-P )...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לשום דגם של הקורטינה לא היה מנוע V4.עד 72 גם הדור השלישי של הקורטינה הוצע עם מנועי KENT.בשנת 73 קיבלה הקורטינה מנועי פינטו שהיו בעלי גל זיזים עליון.גם הגרנדה עשתה שימוש במנועי V4 בנפחים 1.7 ו 2.0,ששימשו גם את הטרנזיט(עד 79).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ד.ביל :screwy:
:roflmao:
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אני מאמין שגם לקורטינה הוא יתאים .

שלום.

עוד לא נולדה ולא יצרו קורטינה או פורד קפרי עים מנוע V 4 צילינדר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

וד לא נולדה ולא יצרו קורינה או פורד קפרי עים מנוע V 4 צילינדר.

בברכה בני ל.

קפרי V4 יוצרו.

בנפח 2000

הנה ספר רכב:

http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18414&item=7961490898&rd=1&ssPageName=WD2V

והנה תוצאות מגוגל

http://www.google.com/search?q=%22ford+capri+v4%22&hl=en&lr=&rls=GGLD,GGLD:2005-11,GGLD:en&start=0&sa=N

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...