Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אמשח אם תוכלו להכווין אותי,היום נסעתי נסיעה ארוכה,מת"א לשדרות,באיזור אשקלון,הרכב כבה באחד הרמזורים,ישר הנעתי מחדש ונסעתי,ולאחר מכן לקראת הרמזור הבא זה קרה שוב,הרכב כבה הנעתי ישר שוב ונסעתי,זה קרה 3-4 פעמים ברצף,פעם ראשונה שזה קורה לי,עשיתי ניקוי מצערת וIAC לפי חודשיים,אז זה לא המצערת,אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון אחר,אולי פילטר דלק סתום?הרכב עבר 115000 ומעולם לא הוחלף,תודה.

פורסם

נשמע כמו חיישן קראנק. שזה גם מחלה ביונדאי.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם נדלקה מנורת תקלה,זה הזמן לגשת למוסך ולסרוק את התקלות.

אם לא נדלקה המנורה,המצב מעט יותר מסובך ויצטרכו לתפוס את התקלה רק כאשר היא קורית "על חם".

על אף,שידועה מחלת חיישן הקראנק ברכבים הללו (ד"א- לפחות אצלי לא נתקלתי,היו הרבה דברים אחרים),

לא הייתי פוסל את עניין מסנן הדלק הסתום(אם לא הוחלף מעולם זה ממש רע,תתכן סתימת דלק)-המסנן אמור להיות מוחלף (אם זה דומה ל I30 שהיתה אצלי) כל 3 שנים/45,000 ק"מ המוקדם מביניהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נורת צק אנגין לא נדלקת בשום שלב,בספר הטיפולים לא רשום על מועד החלפת פילטר דלק,אבל אחליף אותו בטיפול היום

פורסם

החלף חיישן קראנק עלותו כ 300 שח למקורי והבעיה תיפתר לך לחלוטין. כאשר הבעיה תחמיר אתה כבר תתחיל לחוש בחוסר סחיבה/ גמגומים/ לא יניע מייד לאחר שייכבה ורק לאחר כמה הנעות.

פורסם
החלף חיישן קראנק עלותו כ 300 שח למקורי והבעיה תיפתר לך לחלוטין. כאשר הבעיה תחמיר אתה כבר תתחיל לחוש בחוסר סחיבה/ גמגומים/ לא יניע מייד לאחר שייכבה ורק לאחר כמה הנעות.

תקלה בחיישן לא מדליקה מנורת תקלת מנוע ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא תמיד תדלוק נורת תקלה אבל ייתכן ויש תקלה שמורה עליו...כבר ניתקלתי בזה..כדאי לבצע סריקה. אם אני לא טועה מיקומו של החיישן הוא משמאל לפילטר השמן. מהודק עם בורג אחד.

• תוכן חדש...