Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב...

אני דיי חושב עכשיו ללכת בכיוון של סיוויק קופה 95 עכשיו רציתי לשאול אתכם

מה דעתכם על האוטו הנ"ל ...

מבחינת אמינות, אחזקה, טיפולים, ביצועים... וכל מה שיש לכם להוסיף...

זה דיי חשוב לי .. תודה רבה !

פורסם

למה דווקא קופה?מילא,אם היה הבדל בביצועים או בהתנהגות הכביש בינה לבין הסיוויק הרגילה,היה שווה לשלם את ההפרש.אבל בשביל עיצוב קצת יותר נאה?הקופה זהה לסיוויק הרגילה,כלומר אמינה,חסכונית יחסית ולא זולה לתיקונים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
למה דווקא קופה?מילא,אם היה הבדל בביצועים או בהתנהגות הכביש בינה לבין הסיוויק הרגילה,היה שווה לשלם את ההפרש.אבל בשביל עיצוב קצת יותר נאה?הקופה זהה לסיוויק הרגילה,כלומר אמינה,חסכונית יחסית ולא זולה לתיקונים.

יופי של נקודה העלת עכשיו...

אמממ בוא נגיד ואני הולך על הרגילה...

מה אתה אומר עליה בקשר לשאלות שלי למעלה?

תודה.

פורסם

די קשה למצוא אחת כזאת במצב טוב...

אנשים נוהגים ברכב הזה בצורה "ספורטיבית" (ברור לך מה זה אומר :? )

מבחינת אמינות היא בסדר גמור..(אם טופלה כמו שצריך)

האחזקה לא זולה במיוחד,הביטוח יקר.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

עצה מבן אדם שהיה לו תהונדה ***תהונדה = את ההונדה *** קופה

אל תנגע באוטו הזה במחיר הזה תביא ***תביא = תרכוש ***משהוא אחר

זה אומנם אוטו שחסכוני בדלק אבל זהו השנתונים האלה כבר

הולך מנוע הולך גיר והכל מסביב מלא מלא מלא בעיות

אתה תקנה תאוטו ***תאוטו = את האוטו ***הזה תשקיע עליו הרבה כסף סתם חבל !

פורסם

אם כבר אתה לוקח הונדה ושל השנים האלה אז קופה ולא אחר היא הרבה יותר יפה!

ואם אני לא טועה היא גם זולה יותר מהרגילה, אבל עדיין כמו שאמרו לך באמת עולה המון לתחזק אותה, ובאמת קשה למצוא אחת כזאת במצב טוב

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

QUOTE=leonidhavkin]אם כבר אתה לוקח הונדה ושל השנים האלה אז קופה ולא אחר היא הרבה יותר יפה!

ואם אני לא טועה היא גם זולה יותר מהרגילה, אבל עדיין כמו שאמרו לך באמת עולה המון לתחזק אותה, ובאמת קשה למצוא אחת כזאת במצב טובאז אתה טועה היא יותר יקרה! ולכן, אם היופי זה מה שמעניין אז לך על הקופה, אבל בהחלט אני לא מוצא עוד סיבה לבחור בה ולא את הסיוויק הרגילה.

פורסם

א. השנתונים הללו נחשבים מוצלחים במיוחד. הם קלי משקל, עתירי הספק, חסכוניים בדלק, קלים וזולים לאחזקה, אמינים, יוצרו ביפן, ובגלל הזמן שעבר מאז יוצרו, גם זולים לרכישה.

ב. הסיויק קופה מבוקשת יותר מאחותה מרובת הדלתות. מחיר המחירון שלה גבוה יותר, ולפעמים היא נסחרת אפילו מעל המחירון.

ג. נדיר מאוד למצוא הונדה סיויק 95 שמורה (אומנם לי יש אחת בבית, אבל היא לא למכירה).

רובן מרובות קילומטראז', מרובות ידיים, חרושות, קרועות, ומתחילות להתפרק. במיוחד הדגמים בעלי מנוע ה- 1.6 125 כ"ס, בעלות הגיר הידני. אבל הן גם הטובות ביותר שיוצרו.

ד. אני ממליץ לחכות עד שתימצא מציאה אמיתית (מזקנה שהפסיקה לנהוג, או שידרגה עצמה לרכב חדש וכו'), ללא תלות בתצורת הדלתות (4, 3, 2 ).

פורסם

תודה לכולם על התשובות...

עוד שאלה קטנטנה.. אם לכם היה את התקציב הזה של הסיוויק 95 (משהו כמו 40K)

איזה אוטו הייתם קונים?

אני רוצה לשמוע עוד הצעות אולי יש משהו יותר מעניין למרות שאני נעול עכשיו על הסיוויק 95

פורסם
תודה לכולם על התשובות...

איזה אוטו הייתם קונים?

אני רוצה לשמוע עוד הצעות אולי יש משהו יותר מעניין למרות שאני נעול עכשיו על הסיוויק 95

?????
פורסם
תודה לכולם על התשובות...

איזה אוטו הייתם קונים?

הייתי קונה ב.מ.וו. 318is קופה שנת 94. עדיף לפי דעתי...
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
בוקר טוב...

זה דיי חשוב לי .. תודה רבה ![/quote. אוטו חזק יפיופה! ואם אתה רוצה יש בפרום מכירה הןנדה קופה אחת היפות שראיתי בארץ. ושמורה רצחחח!! נקייה.. אני מכיר את בעל הרכב אתה צריך ליראות את האוטו בשבלי להבין כמה היא שונה מכל הקופה ומיוחדת!!

פורסם
בוקר טוב...

זה דיי חשוב לי .. תודה רבה ![/quote. אוטו חזק יפיופה! ואם אתה רוצה יש בפרום מכירה הןנדה קופה אחת היפות שראיתי בארץ. ושמורה רצחחח!! נקייה.. אני מכיר את בעל הרכב אתה צריך ליראות את האוטו בשבלי להבין כמה היא שונה מכל הקופה ומיוחדת!!

מר בוזגלו, בוקר טוב אליהו!!!

אני מאמין שהבחור כבר החליף מאז רכב או שניים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...