Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שני דברים שיש לציין אחרי הכותרת המושכת :

- שתי מכוניות לפניה התחילו ליסוע כשהאור הפך לירוק, אך היא לא זזה עד ששוטר פנה אליה

- ולא, לא מדובר על שוטר ישראלי. מדובר על שוטר קנדי. הסעיף בחוק - דומה מאד לאצלנו ומדבר על "החזקה או שימוש בציוד תקשורת אלחוטי ידני".

400$ (אבל קנדי, לא אמריקני. בקושי 1,102 ש'ח ....).

http://nationalpost.com/news/canada/a-cellphone-taped-to-someones-wrist-woman-looking-at-apple-iwatch-found-guilty-of-distracted-driving

פורסם

במקרה נתקלתי השבוע בנושא הענישה על עבירותת תנועה בקנדה. העונשים די כבדים, אבל מה שבולט הוא שעבירה חוזרת בתוך תקופת זמן מוגדרת מכפילה את העונש ואף יותר, עד כדי כליאה (עד חצי שנה) והחרמת הרכב לתקופה זו או אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באונטריו יש גם שילוט ברור, כמה תשלם על כל חריגת המהירות.

מי שנוסע מעל 140 קמ"ש, יקבל קנס של 10 אלפים דולר ( לא להיבהל, דולרים קנדיים - זה רק 25 אלף₪).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היום זה בערך 28K. יחי ההבדל הזעיר.

וזה לא כולל שלילת רשיון עסיסית והשבתת הרכב.

אבל, למשל, הם לא מסתפקים בפניו הדרך לרכב חרום - הם דורשים עצירה מוחלטת כאשר הוא מופיע. ונהג רכב החרום יכול לדווח על הנהג המפריע, אשר יזכה לדוח.

ומה שמדהים - ברוב קנדה המהירות המכסימלית מוגבלת ל-100 קמ"ש, בכמה מחוזות ל-110 ורק במחוז אחד מותרים 120 קמ"ש. עם המרחקים וטיב הכבישים שם (נדמה לי שה-401 מגיע לרוחב 25 נתיבים במקום הרחב ביותר) הם קמצנים יותר מישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סיטואציה טיפוסית שאני נתקל בה יום-יום בתור הולך רגל:

רמזור מתחלף לירוק ב-2 נתיבים, כל ארבעת הנהגים הראשונים עם ראש שקוע בפלאפון (אז מה אם הוא נעוץ על מתקן) למשך 2 שניות רצופות (!!!) עד שאיזה צדיק בשורה השלישית צופר והעסק אט אט נע בערך 3.5 שניות אחרי החילוף.

אילו הייתי מקבל שקל בכל פעם שנתקלתי בזה, באופן אישי, אללה יסתור...

אה, וכבר קרה לי יותר מפעם אחת שאני מנסה להפנות את תשומת לבו/ה של הנהג/ת לרמזור, בתור *הולך רגל* מנופף בחוסר אונים מהמדרכה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

- שתי מכוניות לפניה התחילו ליסוע כשהאור הפך לירוק, אך היא לא זזה עד ששוטר פנה אליה

פייק ניוז טיפוסי - שמים כותרת קליקבייט ואז מתברר שהפרטים שונים בתכלית.

לעצם העניין - זה מאבק אבוד. הפיתוי להציץ בטלפון בזמן שהרכב עומד גדול מדי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם בארץ כבר התחילו לתת דוחו"ת הזויים כאלה. יש שינוי דרמטי באכיפה. לא מזמן פורסם שבחצי השנה האחרונה המשטרה רשמה 17,000 דוחו"ת על נהיגה במסלול השמאלי, עבירה שפעם לא היתה נאכפת בכלל. זה נושא חשוב אבל נהגים מתחילים לדווח שהם קיבלו דוחות על יד אחת שלא היתה על ההגה וכו' שזה כבר הזוי.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

מגיב לזה שמעלי, מה בדיוק הזוי בדו"ח על נסיעה בנתיב השמאלי?

לא נתנו מספיק, עדיין הרבה יותר מדי אנשים נוסעים בשמאלי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אנשים מטומטמים צריכים להיענש כמו ילדים קטנים. רק ככה הם מבינים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...