Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה בפיאסטה 2011, מערכת הסירקולציה (זו שבוררת בין הכנסת אוויר מחוץ לרכב או מתוך הרכב) והמערכת שבוררת את כיוון יציאת האוויר (חזית/ רגליים/ שמשה) אינן פועלות.

זה קרה ברגע ובלי התראה מוקדמת.

יצאתי היום ממוסך מורשה מאזדה/ פורד שטוען שלא מדובר בפיוז שרוף אלא שהמערכות עצמן שבקו חיים.

הצעת המחיר שלהם לתיקון עומדת על כ-3500 ש"ח כולל עבודה.

האם לדעתכם כדאי לנסוע למישהו שמתמחה במיזוג (ואם אתם מכירים מישהו כזה) שאולי יוכל לתקן את המערכת או לגשת ישר לפירוקיה לחפש משומשת?

תודה

פורסם

אהלן,

תחפש קונסולת מיזוג במגרשי מכוניות מפורקות שמוכרים חלקים..

במידה ובמוסך צדקו..

בהצלחה

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

פורסם
אני מאמין שאוכל לעזור לך עם מציאת חלק חליפי זול מחול. האם מדובר בפיקוד דיגיטלי (עם צג) או אנגלוגי?

מדובר במערכת בקרת אקלים, תודה רבה!

18062010056_resize-1.JPG

פורסם (נערך)

מקריאה ברשת נראה שלחלק החשמלי שאחראי על הסטת האוויר בין החזית/ הרגליים/ השמשה נקרא "HVAC blend door actuator".

האם מהיכרותכם אכן זהו שמו?

https://www.ifixit.com/Answers/View/273236/No+air+from+floor+vents+or+defroster+vents%2C+only+front+vents.

עריכה אחרונה על ידי itziks
  • ספונסר פורום
פורסם

היי איציק,

מה זה אומר שהמערכות שבקו...?

שתיהן יחד?

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם (נערך)
היי איציק,

מה זה אומר שהמערכות שבקו...?

שתיהן יחד?

כאשר אני לוחץ על כפתורי הסטת כיוון יציאת האוויר (רגליים / שמשה) שום דבר לא קורה. האוויר ממשיך להיכנס דרך התריסים הקדמיים.

בנוסף לכך, כאשר אני לוחץ על כפתור כניסת אוויר לרכב (מבחוץ/מבפנים) שום דבר לא קורה, האוויר תמיד מגיע מבפנים.

על פניו ההתנהגות מתאימה מאוד לפיוז שרוף אך המוסך טען שהפיוזים תקינים.

חשוב לציין שמעבר לכך אין שום תקלה במזגן- הוא מקרר ומחמם מצוין וניתן לשלוט על הטמפרטורה.

עריכה אחרונה על ידי itziks
  • תוכן חדש...