Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן טידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לא ושוב לא !

יד ראשונה חברה- ספק גדול ראשית אם עבר 107,000 ק"מ (אולי ברברס),בלאי גדול,לך תדע כמה ואיך נהגו עליו, חסר כאלו פרטיות בשוק ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא לא ושוב לא !

יד ראשונה חברה- ספק גדול ראשית אם עבר 107,000 ק"מ (אולי ברברס),בלאי גדול,לך תדע כמה ואיך נהגו עליו, חסר כאלו פרטיות בשוק ?

הפרטיות יקרות בהרבה

והוא מתחייב לי בבדיקה.

אם הוא עובר בדיקה

ואני מתכנן ליסוע איתו 5 שנים עד 200.000 ק"מ

כשאמכור אותו אז ב- 10000 נניח

האם תהיה משמעות לזה שהוא היה רכב חברה?

פורסם

מה שחשוב זה מה המצב של הרכב כרגע. ככל שהשנים עוברות העבר כרכב חברה פחות חשוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה 10,000-12,000 שאתה חושב שאתה תחסוך בקנייה יעלו לך ביוקר ברכב בלוי,שאני בספק גדול אם עשה 107,000 ק"מ,אלא אם יש רשיונות רכב עם תיעוד של הק"מ (בדוק את זה היטב,אין ארוחות חינם בשוק הרכב).

עניין החברה פחות נוראי מבחינה של סחירות עתידית אבל,הוא יהיה עייף ובלוי בהרבה מיד פרטית ובמצב השוק היום אפשר אפילו לרדת בשנתון ולקבל רכב פרטי שמור.

הייתי מחפש אחת כזו בטרייד אין של קרסו,זה לא רכב נדיר שצריך להינעל רק על מוכר אחד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...