Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור ... נראה לי ליטל תדלקה מכונית או שתיים יותר ממך.

אלון אני אנסה את התאוריה שלך עם הלמלות חצי טנק דלק ... כי אצלי אני מתחרפן מזה כבר , כל פעם 10 דקות תדלוק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליביו, אם עוד לא ידעת:

עבדתי בתחנת דלק כחצי שנה, ועכשיו לגילוי נאות:

אני עבדתי בתחנת דלק באזור, כאן, חצי מהמכוניות שנכנסות לתחנה, זה 205, 106, 309, פיאט אונו וכד'.

בתחנה שליטל עובדת (לא אנקוב מיקום מכיון שהיא אולי לא מעוניינת שידעו), אני לא חושב שנכנסות כ"כ הרבה מכוניות כאלו, ואתה יודע למה.

אגב, התאוריה של אלון עובדת, אם לא מהתדלוק הראשון, אז מהשני (נבדק ע"י כמה מלקוחות קבועים של התחנה).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ליביו, אם עוד לא ידעת:

עבדתי בתחנת דלק כחצי שנה, ועכשיו לגילוי נאות:

אני עבדתי בתחנת דלק באזור, כאן, חצי מהמכוניות שנכנסות לתחנה, זה 205, 106, 309, פיאט אונו וכד'.

בתחנה שליטל עובדת (לא אנקוב מיקום מכיון שהיא אולי לא מעוניינת שידעו), אני לא חושב שנכנסות כ"כ הרבה מכוניות כאלו, ואתה יודע למה.

אגב, התאוריה של אלון עובדת, אם לא מהתדלוק הראשון, אז מהשני (נבדק ע"י כמה מלקוחות קבועים של התחנה).

ליטל עובדת בתחנת דלק בצומת סביון היא סמנכ"לית בתחנה :wink: "רק" שנתיים וגם שם יש המון אונו,205 וכ"ו.

אל תשכח שאנו קרובים כדי יריקה מיהוד ואור יהודה!

ד"א:מה שלום הכפפות?

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בנתיים הם שורדות את הקור, תודה. :)

שכחתי שהתחנה קרובה ליוסי וחבריו (אור יהודה).

אז אבקש את סליחתכם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ליטל עובדת בתחנת דלק בצומת סביון היא סמנכ"לית בתחה :wink: "רק" שנתיים וגם שם יש המון אונו,205 וכ"ו.

אל תשכח שאנו קרובים כדי יריקה מיהוד ואור יהודה!

ד"א:מה שלום הכפפות?

ג.

I LEARN FROM THE BEST I LEARN FROM YOU

:grin:

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא היום תדלקתי, והמיכל היה כמעט ריק. לא קפץ ולא עשה בעיות. מעניין למה אצלי זה לא קורה.

או בעצם.. מעניין למה אצלי זה עוד לא קורה :)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הופה הופה אלללההה יהוד!!!!!

ליטל היום בערב אני אצלך!!!!! (בתחנה)

נעבור תחנה תחנה עד שנימצא את ליטל שלנו!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

עדכון - ע"פ מה שהציע אלון ,נכנסתי היום לתדלק כשיש קצת פחות מחצי מיכל.

אין ספק שיש שיפור...עדיין צריך לשים את המשאבה על הדרגה הנמוכה ביותר אבל לפחות הדלק לא משפריץ לי על הנעליים ...:wink: כפי הנראה כשהמיכל ריק מצטברת כמות גדולה של אויר והשפריצים בלתי נמנעים...עכשיו אני אצטרך לתדלק כל שבוע ולא פעם בשבועיים ואני בטוח שאבו מחמוד ישמח לראות את זיו פני כי בזמן האחרון הוא טוען שהוא מתחיל להתגעגע...:shock:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש צינור דלק שהולך מהצינור מילוי דלק לכיוון המיכל עצמו, מדובר בצינור גומי שמשחרר עודפים\לחץ\אויר.

מה שקורה לפעמים זה שהצינור מתכופף כמו צינור של גינה שמקפלים אותו, ולכן אין מעבר בעצם או יש מעבר אבל הוא מאוד קטן ולכן נוצר הלחץ הזה.

יש לפתוח ספר רכב עם שרטוט של מיכל הדלק ולראות היכן בדיוק ממוקם הצינור הזה ופשוט להחליף אותו.

פורסם
הייתה לי את הבעיה הנ"ל ב205 הקודמת שלי, הכנסת הפיה עד הסוף ותפיסת הזווית הנכונה תפתור את הבעיה...(כמובן שעדיין צריך לתדלק בעדינות)

מה זאת אומרת בזווית הנכונה?

נראה לך הגיוני?

למי שיש ספרות היינס את צילטון ל 205, שיפתח שרטוט מיכל דלק - יש שם צינור שהולך כמעט מהפייה לכיוון המיכל עצמו,מדובר בצינור בקוטר של אינץ אחד, בד"כ בשביל להגיע את הצינור הזה יש לפתוח כמה ברגים מעל הגלגל , פשוט צריך להחליף או לפתוח את הבנד מצד אחד של הצינור הזה ולהתיר את הכיפוף\קיפול

פורסם

אצלי בפונטו ספייס גם קיימת בעיית התדלוק. וזה ממש מעצבן כל פעם מחדש.

בכל מקרה השיטה שלהכניס את הפיה הפוך מוכרת לי אבל שימו לב אם המתדלק לא נזהר זה עלול לשרוט את הצבע באיזור דלת מכסה מיכל הדלק.

פורסם
מה זאת אומרת בזווית הנכונה?

נראה לך הגיוני?

לא נראה לי הגיוני בכלל שדלק אמור לצאת מהמיכל בעת תידלוק.

אבל כאשר ביצעתי את הפעולה בהטיה של הפיה (עפ"י תידרוך ממתדלקים "מומחים" בעניין) זה עבד.

• תוכן חדש...