Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אחרי ההצלחה עם הדאשבורד שלי, אני מחפש חומר/ים לתיקון שריטות בידיות של הדלתות ברכב שלי (יונדאי i20 שנת 2014 מספר שלדה NLHBA51BAEZ253341).

האם אפשר לתקן את האזור הזה? חלק מהשריטות יחסית עמוקות ומרגישים ורואים אותם וחלק בקושי נראות (בגלל הפלאש רואים הרבה יותר שריטות מבאור יום).

ההנחה שלי אומרת שצריך לשייף ולמלא בחומר מילוי כשלהוא, אבל אין לי ממש ניסיון בנושא, אז אשמח לכל עזרה.IMG_20180403_190713.jpgIMG_20180403_190746.jpg

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk

פורסם (נערך)

עד כמה שזה נראה מהתמונה, לא נראה לי שיש צורך בכלל בחומר מילוי. רק שיוף עדין עדין וצבע, יש להקפיד על צבע בסיס ואז שכבה בצבע שאתה רוצה כדי שיחזיק כמו שצריך. להקפיד על צבע UV Resistant.

וכמובן להוציא את כל הכפתורים, ולפני הצבע לנקות עם אלכוהול.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

אחלה.

אז עם איזה נייר שיוף לעבוד?

איזה צבע אני אמור לקנות? מחפש משהו שדומה למקור, אולי פחות מבריק. אמור להיות בכל טמבוריה?

• תוכן חדש...