Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במפגש האחרון חשבתי לי, אך איפה המפגשים של פעם בזהב, פ"ת ואז, נזכרתי באונו טורבו שהיתה שורפת אימפרזות.

עכשיו לשאלתי יש לי 30K ואני ליפני צבא האם כדאי לקנות את האוטו לשפר אותו תחת, או, לחסוך ולקנות איזה 106 אחרי צבא?

תודה לכול העונים

חתימה עד שלוש שורות

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממליץ לך לחסוך ולקנות רכב טוב אחרי הצבא. אל תבזבז את הכסף שלך על גרוטאות..

זה גם מה שאני עושה!

פורסם

אתה הולך לשרת בבסיס פתוח (ג'ובניק)?

כי אם כן, לא תאמין אפילו כמה רכב, ואפילו גרוטאה, יכול לשפר את איכות חייך בשלושת השנים הקרובות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז תחסוך. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אז תחסוך. :)
LOL

אהבתי...:wink:

(ואל תבזבז יותר מדי מה-708 ש"ח שתקבל כל חודש!!!!)

או שתחסוך, או שתקנה שתקנה גרוטאה ישנה לפריקת עצבים בשישבת...

פורסם

בהחלט לחסוך..

גם ככה תחזור הביתה פעם בשבועים, במקרה הטוב.. תתעלק על האוטו של אבא/אמא, ואת הכסף תשמור לאחרי הצבא. עם קצת ריבית, אולי תוכל לקנות איזה קופה חמודה וחמימה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מנסיון עם חירמ"כ, יוצאים פעם ב3 שבועות בשנתיים הראשונות, וישנים כל הסופ"ש במקום להוציא כסף. תהיה לך קופת חיסכון נאה כשתשתחרר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
במפגש האחרון חשבתי לי, אך איפה המפגשים של פעם בזהב, פ"ת ואז, נזכרתי באונו טורבו שהיתה שורפת אימפרזות.

עכשיו לשאלתי יש לי 30K ואני ליפני צבא האם כדאי לקנות את האוטו לשפר אותו תחת, או, לחסוך ולקנות איזה 106 אחרי צבא?

תודה לכול העונים

ראשית כל ה106 הרבה יותר טובה מהאונו,

דבר שני לפי מה שהבנתי אתה סתם תניח את האוטו בצד ב3 השנים הקרובות, וחבל סתם לשלם על הביטוח בזמן הזה

ובלי קשר אני הייתי חוסך קצת וקונה את ה106

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

זה ידוע שאונו טורבו שורפת אימפרזות,

היא גם אוכלת איוו ומחרבנת פורשה.

מזל שעל דיבור שטויות לא שופטים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מה היה באונו הזאת???

TURBO :roll:

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...