Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני- יעוץ ממבינים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, כבר זמן מה אני חולם על קניית מיני- בזמן האחרון זה ירד קצת ועכשיו זה חזר ובגדול.

אני רוצה לקנות מיני כרב ראשון, רכב שישמש אותי ביום יום בנסיעות בתוך העיר.

עכשיו נניח שאני קונה רכב שתוחזק טוב, במצב טוב- מה העלויות הנוסופות שצפויות לי- ביטוחים, בלאי, דלק וכו..

ובכלל יעוץ כל טיפ שיעזור לי בקנייה, תודה.

1.8T 8)

פורסם

ממש לא מומלץ להחזיק מיני כרכב ראשון - ועוד בעיר.

עכשיו הסבר - ראשית המיני אכן מהנה לנהיגה, זריזה וחסכונית - אולם אמינות היא לא הצד החזק שלה (ושל רכב אנגלי בכלל) ואתה תידרש להתעסק איתה כל הזמן (ולא משנה עד כמה היא תוחזקה טוב).

מעבר לכך היא אינה ממולצת לחנייה בעיר - היא נמוכה והפגושים שלה עשויים מתכת - כך שהגריל, הפגוש ומכסה המנוע יסבלו כל הזמן.

לידיעתך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

שלום מיני מתן

לפי דעתי כדי לך לחפש אבל יקח לך זמן למצוא אבל מאו מאוד כדי

שהמיני תהיה אצלך אתה לא תיתאכזב

פשוט צריך להבין קצת במכניקה ולאהוב את זה

היא חסכונית בדלק , אין בעיה שהיא נמוכה לומדים להכנות אותה ולנהוג בה

מה שירון אומר ממש לא שהמיני לא אמינה כמו כול רכב אנגלי אז הוא טועה מאוד

לחלקים וטיפולים אני יכול לעזור לך וכיום ממש לא קשה למצוא חלקים

אני מכיר אנשים וגם אם אתה צריך עזרה אני מוכן לעזור לך יש לי מיני לחלקים ויש לי את המיני האדומה שאותה אני משפר ביופי ולא מתקן רק מוסיף לה דברים שתהיה יותר כיפית לנסיעה .

והכי חשוב צריך לאהוב את המיני כמו חברה

אז שיהיה לך בהצלחה אחי ורק סבלנות במציאת המיני

נ.ב

אם אתה רוצה אני מכיר כמה אנישים שמוכרים מיני

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

תודה על התגובות, אני מחפש מיני שתהיה במצב טוב-טוב מאוד, מבחינת הכל

ושלא יפוצצו במחיר..לדוגמא ראיתי מיני שאין בה שום שידרוג/שימור..אלא סתם מיני רגילה שכנראה יש בה גם חלודה ועוד דפקטים אחרים שהבעלים רוצה 25 אלף עליה

1.8T 8)

פורסם

המיני אמינה לא פחות מכל רכב אחר כמובן שהכל תלוי במצב האקזמפלר הספציפי.

האוטו פשוט מאוד לעבודה במיוחד כשמצטרף אליך ספר היינס(הייתי ממליץ על הספרים הישנים יותר ולא על הכחול).

אבל

קח בחשבון כמה דברים אחרים כמו מחסור במזגן(כן קימים פרויקטים כאלו), קופצנות הגובלת בטלטול שב"כ(שכידוע יצא מחוץ לחוק), ייבוא חלקים מחו"ל(אם הצרפתים חארות האנגלים יותר) וכמובן בור בלי תחתית(כמו כל רכב קלאסי)

ויותר מכל

המחשבה של בעלי מיניס כאילו הם מחזיקים מתחת ליד איזו מכונית ייחודית שאין למצוא(מה לעשות שייצרו כמה מליון חתיכות?), היו ימים שמיני במצב טוב נמכרו סביב ה- 2K

המחירים מופקעים מוגזמים ובכלל עברו כל גבול טעם טוב וכל זה בשביל יצירה מוטורית חביבה בשם מיני.

בכל אופן בהצלחה במצוד אחר המיני המיוחלת

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

פורסם

ושוב אני חוזר על אזהרתי אשר באה מנסיון רב עם מכוניות ממשפחת BMC (בריטיש מוטור קומפני) - אמינותה של המיני אינה נמדדת במדדים של מכוניות מודרניות כיום אלא מול מכוניות משנות ה-60/70, או אז אמינותה היתה סבירה.

בכל מקרה אם אינך מבין במכונאות כלל - אתה תסבול רבות מאחזקת המיני בכלל וכל רכב אספנות בפרט - כאשר הוא ישמש לך כרכב יום יומי. אתה תמצא את עמצך פעמים רבות "פותח" מכסה מנוע, בדיוק ברגעים שהדבר אינו "נוח" לך ואתה ממהר לאנשהוא!!!!

מרבית מרכיביה המכנים של המיני לא תוכננו לעמוד בכמות הק"מ אשר רכב מודרני גומע בשנותיו הראשונות בדר"כ בלי טיפול כלל. אומנם נכון שלמיני אין בעיית חלפים כלל - היא יוצרה במשך שנים רבות ללא שינויים משמעותיים (1959-1999), אולם אתה תזדקק לספק חלפים קבוע - במיוחד לאחר שהבנתי שגקי מאוטו מיני אינו מעוניין כנראה יותר להתעסק עם חלפים למכוניות ישנות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בין השנים 1987 ל-1991 היתה ברשותי מיני כחולה משנת 1977 המיני הזו, היתה שייכת בעברה לדיפלומט ברזילי שהיה בארץ והיתה מיוחדת במקצת ושונה מהמקובל בשנה זו בארץ. היה לה גג בד נפתח, אור רוורס אינטגרלי כמו בשנת 78 וזהו... קניתי אותה עם 80000 ק"מ על השעון ועברתי איתה כמות זהה של ק"מ. במשך השנים הגעתי איתה לכל מקום והיא מעולם לא איכזבה אותי, השקעתי בה הרבה, בזמן, כסף ותשומת לב והיא החזירה לי אהבה בדרכה שלה, מעולם לא נתקעתי איתה למרות שפה ושם דרשה עצירת קירור בעליות לירושלים. החלפתי לפחות שלוש פעמים ציריות ומיסבים קדמיים, את הרדיטור הפנימי ואת משאבת המים. פעם אחת נכנסתי באחוריה של חיפושית ועיקמתי את הדסטרבוטור, הממוקם אחרי הגריל. ומשאבת דלק אחת. נכון שבחורף חסכתי לעצמי את הצורך במנוי לבריכה, כי היא היתה מתמלאת במי גשמים, בנקודות קבועות בכביש היה הגג נפתח כשקפצנו מעל במפ והייתי חייב לסגור אות שוב, עד היום שאני מרחף מעל הבמפ הזה אני מחייך לעצמי חיוך טיפשי ואיש לא מבין מדוע... את בני הראשון הבאתי מבית החולים באוטו הזה. מכרתי אותו ברגע של חולשה כספית לצורך קניית רכב גדול יותר ואני מתגעגע כל יום... אז מי שרואה מיני כחולה גג בד מס' 522069 יגיד לה שאני מתגעגע ושתבוא לבקר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...