Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עניין שיש לו הרבה דעות ואולי מישהו כאן יודע קצת מעבר,

להשאיר מכשיר שפועל על סוללה נטענת מחובר למטען שלו אחרי שסיים לטעון פוגע בסוללה או לא?

לפי מה שהבנתי ברגע שהסוללה הגיע ל100% המטען מפסיק, הסוללה יורדת ל99% ואז הוא ממשיך וככה חיי הסוללה מתקצרים.

אבל מניסיון שלי לדוגמה עם הפלאפון הקודם שלי LG G2, במשך 3 שנים השארתי אותו לטעינה במשך כל הלילה ועד שהחלפתי אותו הסוללה הייתה מעולה.

או לדוגמה אם אני משתמש במחשב נייד הרבה שעות ביום, עדיף כל פעם לנתק אותו מהחשמל ואז כשצריך להטעין לחבר אותו שוב ככה למשל 3 פעמים ביום או שאפשר פשוט להשאיר מחובר קבוע?

מה אתם אומרים?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

מה הכימייה של הסוללה?

האם הסוללה או המכשיר כולל בקר טעינה אקטיבי, ומה הדגם שלו?

השאלה הראשונה קלה, אבל רוב החברות לא ממש מפרסמות את התשובה לשאלה השנייה, בשביל זה דרושה טיפה הנדסה לאחור של המכשיר ו/או הסוללה.

זו הסיבה שיש לשאלה הזאת תשובות שונות, כי התשובות ל-2 השאלות שלמעלה מכתיבות את מאפייני הטעינה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

בכל לפטופ שהשארתי מחובר לחשמל זה חיסל את הסוללה.

בפלאפונים זה אף פעם לא גרם נזק לחיי הסוללה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני עד היום בדילמה של אם להשאיר את המטען מחובר או לנתק אותו בלפטופ (כרגע לא משתמש בו כל כך הרבה אז בדרך כלל פשוט מנתק כשהגיע ל100%), מדובר על דגם dell inspiron 15 7577 ואין לי מושג אם כולל בקר אקטיבי או לא.

מישהו יודע?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אצלי בלפטופ הוא מחובר והסוללה קרה, כלומר לא מתבצעת טעינה מסיבית.

מצד שני זה לפטופ ישן שלא יוצא מהבית והסוללה היא רק לגיבוי.

פורסם

למיטב ידיעתי לפטופים לא כוללים בקר טעינה אקטיבי בדגמים הזולים. בדל אני יודע ש INSPIRON ו-VOSTRO לא כוללים אותו. ב-XPS, PRECISION ו-LATITUDE (חלק מהלטיטיוד) יש.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

עבור לפטופים שמריצים ווינדוס 10, ישנו מצב בהגדרות האנרגיה של "הארכת חיי סוללה" או משהו כזה, אז גם אם יש לכם לפטופ "טיפש" בלי בקר טעינה, המצב הזה עוזר לשמור על הסוללה בכך שהוא לא מטעין אותה עד הסוף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מצאתי במחשב שיש Dell Power Manager, יש שם אפשרות costum לקבוע מאיזה אחוז הסוללה תטען ובאיזה אחוז היא תפסיק ועוד כל מני אופציות כמו שעות וימים שבהם המחשב יטען.

נראה שיש שליטה על זה (אקטיבי?), השאלה מה קורה כשזה על המצב הסטנדרטי (adaptive).

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

ככל הידוע לי, לפטופ המחובר למטען, פועל מכח המטען. הוא מטעין את הסוללה אם צריך, אבל לא ניזון ממנה.

זה בהחלט עדיף על מחזורי טעינה פריקה.

המחשב הנוכחי שלי, לנובו t450, מבלה 95% מזמנו מחובר למטען. הוא הגיע לגיל 3 עם הסוללה המקורית.

:turn-l:
פורסם
למישהו יש מושג מה דינו של לנובו יוגה 910? מדובר בדגם לא זול, אך עם זאת, לא מסדרה עסקית.

מחשב מ-ע-ו-ל-ה לצרכים ביתיים+. מה הבעיה איתו?

ככל הידוע לי, לפטופ המחובר למטען, פועל מכח המטען. הוא מטעין את הסוללה אם צריך, אבל לא ניזון ממנה.

זה בהחלט עדיף על מחזורי טעינה פריקה.

המחשב הנוכחי שלי, לנובו t450, מבלה 95% מזמנו מחובר למטען. הוא הגיע לגיל 3 עם הסוללה המקורית.

לא כולם. יש כאלה שבאמת מנתקים את הסוללה בגמר הטעינה כך שהמחשב עובד על המטען. אתה בעיקר המחשבים עם המטענים הגדולים, שמסוגלים לתת עבודה בסדר גודל כזה לאורך זמן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בגדול, סוללות ליתיום פולימר (מה שיש לכם במחשב, בטלפון, כנראה שגם באופניים וכו') לא אוהבות להיות במצב של 100%, במיוחד כשהטמפרטורה הסביבתית משתנה. זה עשוי, לאורך זמן, לקצר את חיי הסוללה. המצב האידיאלי לסוללות כאלו הוא בין 50% ל80%. ועם זאת, אין לכם מה לרוץ לפרוק את הסוללות - הדבר היחידי שיותר גרוע מ100% טעינה זה לרדת לאיזור האפס. שם באמת כבר פוגעים בסוללה.

אני משתדל להיות בין 90% ל20% עד כמה שמתאפשר, אבל גם אם אני משאיר את הטלפון במטען, אני לא שוכח שהוא עובד בשבילי ולא אני בשבילו. שיטען.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מחשב מ-ע-ו-ל-ה לצרכים ביתיים+. מה הבעיה איתו?

מסכים איתך, עומד בכל הדרישות שלי עד כה כבר שנה.

הכוונה שלי הייתה מה עדיף לעשות בדבר הטעינה בדגם שלי, האם לנתק ב100% ולעבוד מהסוללה, או שניתן להשאיר בטעינה מבלי לחשוש שהסוללה תיפגע?

עד היום דאגתי שלא להשאירו בטעינה אחרי שהגיע ל100%.

• תוכן חדש...