Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם קודמת הוחלף נוזל הבלמים לפני שנתיים.

לפני ההחלפה הנוזל היה בצבע כתום-צהבהב.

הרכב בן 4 ולפי הספר צריך למלא בו DOT4. לאחר שנוזל הבלמים עבר החלפה מלאה במוסך הצבע של הנוזל החדש הינו ירוק ממש כמו נוזל קירור.

מדובר בוודאות מוחלטת במיכל נוזל הבלמים ולא במשהו אחר. שום דבר לא צף על הנוזל והוא נראה צלול ונקי. הנוזל גם לא מרגיש כמו נוזל קירור בכלל והאוטו בולם היטב.

האם ייתכן ונוזל הבלמים DOT4 יכול להיות ירוק? האם יש יצרנים או יבואנים של נוזל תקני כזה בצבע כזה?

אם לא אז מה לדעתכם קורה פה?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

יש לך את המק"ט בקבלה ?

קיים נוזל בלמים תוצרת ATE בצבע כחול. אולי שני נוזלים התערבבו והתקבל צבע ירוק ?

בקיצור שווה בדיקה עם המוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

נתקלתי פעם בנוזל בלמים בצבע ירקרק (לא ירוק, ירקרק שקוף ולא צהבהב שקוף), לא זוכר של איזו תוצרת, אולי מוטול.

בכל מקרה צבע הנוזל בטח לא צריך להיות עכור או כהה אם הוא רק הוחלף. חזור למוסך ודרוש הסברים.

נ.ב, כדי לשלול אפשרות שמילאו בטעות נוזל קירור ניתן להריח את הנוזל ולהרגיש את המרקם שלו. אי אפשר לטעות כשמדובר בנוזל קירור.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד כמה שאני זוכר הנוזל של מוטול מגיע אדום - די מזכיר שמן גיר.

אני גם בדעה שאם אתה לא מצליח לקבל תשובה הגיונית מהמוסכניק פשוט לקנות נוזל חדש בעלות של 30 ש"ח למשהו איכותי ולהחליף על מנת להיות שקט.

פורסם

לא נראה לי שלצבע יש משמעות.

אני מכיר לפחות יצרן אחד שמספק את נוזל הבלמים שלו ב2 צבעים שונים. על מנת שתוכל להחליף לסירוגין כל טיפול ולהבחין בין הנוזל הישן לחדש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אכן ל ATE יש נוזל כזה שמטרתו להקל את ההחלפה הבאה (בעת הניקוז רואים מתי הצבע משתנה ויודעים שהמערכת התמלאה בנוזל חדש).

ויחד עם זאת ובהנחה שלא מילאו לו את הנוזל המיוחד הזה נוזל חדש אמור להיות בגוון צהבהב שקוף.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל, בכדי להבין מה הולך כאן צריך לבצע מספר דברים:

1. תתקשר אליהם ותבקש לדעת של איזו חברה הנוזל הזה, אם יש אפשרות שישלחו לך תמונה או דגם או משהו

2. ייתכן ויש קורוזיה במערכת שלך הגורמת לצבע הזה, אי אפשר לשלול אז זה נשמע פחות הגיוני אם בצעת החלפות קבועות מדי 2-3 שנים

3. סבירות כלשהי שלא החליפו לך נוזל כיוון שנוזלים ישנים כן יכולים לקבל צבע ירוק בהיר/כהה כזה או אחר

[video=youtube;ZX6KPb-V1gk]

• תוכן חדש...