Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן ב 205

ramimos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי 205 למכירה, שנת 95 שמורה ומטופחת, הבעיה היא שהמזגן לא עובד.

הבחור אומר לי שחבר שלו במוסך יכול לתקן את זה במחיר סביב 500 ש"ח (הוא לא ידע לאמר מה לי מה הבעיה).

רציתי לדעת האם זו באמת עלות התיקון? בכל מקרה אני אדרוש ממנו לתקן את זה לפני קניית הרכב.

רמי

פורסם

רציתי לדעת האם זו באמת עלות התיקון?

רמי

איך אתה מצפה שנדע מה עלות התיקון, אם אתה לא מציין מהי הבעיה ?

אם יש קצר בחוט החשמל של המזגן - העלות היא שקל (לאיזולירבנד).

אם חסר גז - העלות היא 120 ש"ח לגז.

אם יש דליפה מצינור - החלפתו יכולה לעלות מאות שקלים.

אם המדחס פגום - אלפי שקלים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בקיצור תיקח את האוטו לבדיקה ותראה מה הבעיה!

יכול להיות שהמוכר של הרכב יתקן את זה בצורה חאפרית ואתה רק תסבול מזה שהמזגן יפסיק לעבוד עוד חצי שנה בדיוק לפני הקיץ.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

טיפ גורף לקניית רכב - ב-95% מהמקרים, כשהבחור אומר "שחבר שלו במוסך יכול לתקן את זה במחיר סביב 500 ש"ח", ולא יודע להגיד מה הבעיה - הבעיה חמורה בהרבה ממה שנדמה לך.

אם הוא רוצה, שיתקן את האוטו ואז ימכור לך. ואז תבדוק היטב שהכל אכן עובד. אם לא, תוריד את המחיר בלפחות 2000 ש"ח כי זה עלול מאוד להיות המחיר.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

ועוד באותו נושא,

מישהו מכיר מזגניסט מומלץ באזור ת"א - ר"ג ?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...