Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש לבחור רכב חסכוני בדלק וזול באחזקה אפשר גם 4 מקומות עד 30 אץ ש״ח.

זה בסדר גם תיבת הילוכים ידנית.

לא מחפש פינוקים רק להגיע מא׳ לב׳.

חשבתי אל סוזוקי אלטו.

יש הצעות אחרות?

פורסם

אם השיקול העיקרי הוא להגיע מא' לב' במינימום עלות האלטו היא מאוד מתאימה.

עם זאת, כבעלים לשעבר של אלטו, היא הרגישה לא מאוד בטוחה (בעיקר עקב אחיזה נמוכה) ומאוד לא מפנקת - אני ממש זוכר את עצמי מנסה לא לעלות על מחזירי אור בכביש כי זה חבט בתחת.

בכל אופן, אם אלטו אז רק הידנית שכן האוטומטית עצלה ופחות חסכונית בצורה משמעותית.

פורסם

הפיקנטו לדעתי יותר מוצלחת מהאלטו, לפחות לי זה הרגיש שהרכב פחות זול...

הייתי נוהג על אלטו שהייתה שנה וחצי על הכביש וכל הפלסטיקים בפנים התחילו להתפרק, דלתות הפסיקו לעבוד סתם ככה, ועוד כל מיני חוויות שאני כבר לא זוכר...

גם הניסאן מיקרה אחלה רכב, לדעתי קטגורייה מעל האלטו והפיקנטו...

פורסם

1. לא מתחבר לפיקנטו - לא יודע להסביר למה.

2. לא מחפש להיתפנק. וגם לא מתכוון לנסוע על מחזירי אור.

3. לגבי מיקרה (המחירים די אטרקטיביים לטעמי). איך אמינות (עלות של אחזקה) של מיקרה לעומת אלטו?

4. לא מצעתי נתון ברור על צריכת לדק של מיקרה ידנית מחוץ לעיר. בכמה זה יותר לעומת אלטו?

5. אולי לגבי מיקרה יש יתרון קטן, כשמשפחה תתרחב - לא אצרטף להחליף.

פורסם

אלטו בהחלט יכולה להיות בחירה מעניינת אבל קח בחשבון שזה קצת לקחת סיכון מבחינה בטיחותית, הייתי מציעה לך גם לבדוק את הספארק אם עוד טיפה תוספת או את הספייס סטאר.

• תוכן חדש...