Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

ובכן הנה התמונה שלי.

זו כבר נחמדה.

עכשיו באמת ניתן לזהותך!

כרגע אין לי ממש תמונה שלי, בקרוב אצטלם ואז אפרסם.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא באתי להפוך את הפורום לאתר הכרויות ממש לא , אבל מה רע בכך שכולם כאן ידעו איך כולם נראים , אם הייתי יודע איך אורן FOX נראה , לא הייתי מברר רק אחרי שלוש שעות על כך שהוא חבר בפורום הזה .

יודעים מה זה "אחד למיליון" זאת בדיוק ההגדרה.

ים long time no

פורסם

יש גם אפשרות אחרת:

אני זיהתי חבר פורום שהגיע לאיזה "בית קפה" (מנטה בתחנת דלק) שבו נכחתי (אני נוכח שם די הרבה), רק לפי הרכב...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
יש גם אפשרות אחרת:

אני זיהתי חבר פורום שהגיע לאיזה "בית קפה" (מנטה בתחנת דלק) שבו נכחתי (אני נוכח שם די הרבה), רק לפי הרכב...

איפה אתה גר ?

גם אצלנו יש מנטה באיזה תחנת דלק , לפעמים המקום מהווה מקום מפלט לרייסרים מקצועיים , כאלה שיש להם עונדות ופיג'ו 205 1400 ופיאט פונטואים 1100 סמ"ק עם 560 כ"ס .

אולי זה פה .

ים long time no

פורסם

בקצב הזה עוד ישלחו עלינו סוכנים של המוסד לעצור את הזוועה שאתם מעלים לאינטרנט

מה לעזזל קורה פה!

נגמרו התמונות היפות?

טוב חברה את התמונה הבאה מומלץ להרחיק מנשים (תנו לבן אדם להיסחף קצת)

אני בצד ימין.

אני ואלירן ערוך.JPG

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
תמונה קצת מוזרה אבל תתפנקו :x

img12527te.th.jpg

בברכה,

אבי.

חבר'ה אנחנו מבקשים,את כל הסטיות שלכם להעביר בה"פ,ותאמין לי שאם אנחנו רוצים להתפנק אז בריאנה בנקס או ג'נין זה פחות או יותר הכיוון(לא ראיתי אותם בחיים שלי פשוט בחור תמים שכמוני שמע את שמותיהן של הצדיקות הללו במקרה:wink: ....)
פורסם
חבר'ה אנחנו מבקשים,את כל הסטיות שלכם להעביר בה"פ,ותאמין לי שאם אנחנו רוצים להתפנק אז בריאנה בנקס או ג'נין זה פחות או יותר הכיוון(לא ראיתי אותם בחיים שלי פשוט בחור תמים שכמוני שמע את שמותיהן של הצדיקות הללו במקרה .:wink:...)
כן כן ... :lol:

ים long time no

פורסם

המנהלים בכיף יכלו לעזור ולהפוך את זה לדביק (ולהשתתף בעצם הם לא סוכני מוסד או משהו)

הרי זה די דומה לרעיון של הדביק בכללי

אבל שוב אנשים תישמרו על גודל נורמלי אין לי עצבים לפוצץ לעצמי את העיניים

אני בקרוב יעלה תמונה שלי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
המנהלים בכיף יכלו לעזור ולהפוך את זה לדביק (ולהשתתף בעצם הם לא סוכני מוסד או משהו)

אני בקרוב יעלה תמונה שלי

ומאיפה אתה יודע? אתה מכיר אותם?

(קודקוד לעגלון סיכה עיסית, תגיע לנ.צ.)

פורסם
תמונה שלי ושל אחד החברים הכי טובים...
הוא חבר של הרבה אנשים...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...