Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעה

Supakilla
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול: אם נהיה לי חלודה על הגג של האוטו אז אני צריך לשפשף אותה לגמרי ואחרי זה רק לצבוע או שצריך עוד משהו? וגם איזה צבע אתם ממליצים? תודה

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

לך לצבעי הוא יעשה לך את העבודה כמו שצריך ..

צריך חלשפשף לעשות שפכטל , לשים צבע יסוד ואז לצבוע את הרכב, אחר כך לשים לכה ומחזק , זאת תורה מיסיני ..

פורסם
לך לצבעי הוא יעשה לך את העבודה כמו שצריך ..

צריך חלשפשף לעשות שפכטל , לשים צבע יסוד ואז לצבוע את הרכב, אחר כך לשים לכה ומחזק , זאת תורה מיסיני ..

Supakilla תקשיב לעינב, צביעה של רכב היא לא כמו צביעה של קיר בבית, אם מתחילה חלודה באיזור מסויים זה כמו "מחלה" מתחיל להתפשט, ואם לא צובעים ומטפלים בזה כמו שצריך הפח של הרכב יהרס, חבל על ההשקעה והמאמץ לחינם,ומה גם שציינתה שהכתם הוא קטן.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים כתבה:

חבל על ההשקעה והמאמץ לחינם,ומה גם שציינתה שהכתם הוא קטן.

היום לא צובעים "חתיכות מהגג" צובעים את כולו

אי אפשר פשוט לצבוע חלק קטן!!!:x

אח'כ גם שאר הצבע יאכל ואז הוא יצטרך לצבוע שוב

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

אז בואו אני אסביר לכם : אין לי כרגע וגם לא בעתיד הקרוב תקציב לצביעת כל הגגתמליצו לי על משהו שאפשר לעשות בתקציב אפסי בבקשה

*** עריכה - שואל השאלה לא משתמש בסימני פיסוק, והודעתו לא קריאה, אבל הוא כנראה מנסה לתקשר איתנו ***

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

יש רק צבע אחד שמחזיק לאורך זמן וניתן למצא אותו רק בהום סנטר.

זה צבע בתרסיס מיוחד למכוניות,עמיד בדלקים ובכל מזג אויר ועם גימור מבריק...צבע כמה שכבות וגמור עניין.

אם אתה רוצה לעשות עבודה טובה אז קנה צבע בסיס אפור בתרסיס(15 -30 ש"ח),צבע איתו שכבה ראשונה ואחרי 5 דקות זה מתייבש,תתיז כמה שכבות מהתרסיס צבע למכוניות ובזה נגמר העניין.

התרסיס הזה עולה 45 ש"ח .

שבת שלום.

הצבע נקרא : תרסיס מיוחד לרכב של חברת דולפי(באנגלית).

פורסם

פותח הת'רד, שאלה - כשאתה אומר חלודה, איך זה נראה?

האם זו פטריה קטנה או מכה שחטפת (אבן וכו')?

אם זו פטריה, עד כמה שאני יודע, היא עלולה להתחיל מבפנים ולהתפשט החוצה.

במקרה כזה אתה חייב ללכת לפחח שיפתח את ריפוד הגג מתוך הרכב ויטפל מהשורש בבעיה.

אם לא תטפל בבעיה מהשורש כל צביעה וכו' של פני השטח יטשטשו ראיות לתקופה קצרה אבל החלודה תמשיך להתפשט ולאכול לך את הגג מבפנים. ייצא יקר...

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך

או שאין לך כרגע אמצעים כלכליים

1 נקה היטב את המקום ע"י נייר שיוף מספר 0 (נייר מים)

2 ייבש את המקום

3 נקה את המקום עם סמרטוט המהול בחומר נגד פיטריות

4 צבע צבע יסוד והמתן לייבוש

5 לטש את המקום שיהיה חלק (עם נייר מים)

6 לאחר ניקוי טוב טוב צבע בצבע המצאים.

הדרך הטובה והזולה

ירון מאיר

פורסם
פותח הת'רד, שאלה - כשאתה אומר חלודה, איך זה נראה?

האם זו פטריה קטנה או מכה שחטפת (אבן וכו')?

אם זו פטריה, עד כמה שאני יודע, היא עלולה להתחיל מבפנים ולהתפשט החוצה.

במקרה כזה אתה חייב ללכת לפחח שיפתח את ריפוד הגג מתוך הרכב ויטפל מהשורש בבעיה.

אם לא תטפל בבעיה מהשורש כל צביעה וכו' של פני השטח יטשטשו ראיות לתקופה קצרה אבל החלודה תמשיך להתפשט ולאכול לך את הגג מבפנים. ייצא יקר...

אם זו מכה שחטפתי מאבן מה האפשרויות שעומדות בפני?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
אם זו מכה שחטפתי מאבן מה האפשרויות שעומדות בפני?

כוונתי הייתה שמכה מאבן, אם תגרום לפיצוץ קטן בצבע ולאחר מכן חלודה - הבעיה היא בחלק החיצוני של הגג ולא הפנימי ואז ניתן אולי לאלתר למרות שאני לא כ"כ אוהב את הגישה אך מאחר וזה לא הרכב או הכסף שלי אני רק יכול להמליץ לבחור לגשת לפחח שהוא סומך עליו ולקבל חוו"ד, אם הבחור מהמרכז יש את דלתא ראשון שהם ממש אומנים ומאוד הגונים. שני אחים ואב מהוותיקים של ראשון, אנשים ממש זהב וידיים מדהימות.

בכול אופן, אינני יודע מה ניתן לעשות (פרט לעבודת פחחות סטנדרטית,מרק,ליטוש וצבע). אני מניח שהחברה המובילים פה בפורום יוכלו לעזור לך הרבה יותר ממני.

• תוכן חדש...