Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אם הכותרת לא ברורה אני אסביר.

למשל,

בקובץ האקסל בתמונה למטה, אני יכול לסמן כל טאב בנפרד בצבע לפי עדיפות המשימה.

1ngnznj2eyuy.jpg

אני רוצה שבכל טאב, יהיה חץ קטן כזה עם אפשריות מובנות.

אני צריך שאדם פשוט יבחר אופציה מתוך האפשרויות שיש בחץ ואז הטאב יתמלא אוטומטית בצבע והטקסט הרלוונטי.

לדוגמה, יש לי רשימה של נושאים לבחינה.

אני רוצה שכאשר אני מסיים נושא, אני לוחץ על חץ הסינון של הטאב (או עמודה) ובוחר באחת מ3 אופציות.

סבבה

ככה ככה

לחזור על זה

בנוסף לטקסט שמופיע גם הטאב נצבע בירוק,צהוב או אדום בהתאמה.

יש אפשרות? ההסבר ברור?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לחלופין האם יש אופציה שכאשר מישהו כותב טקסט מסוים אז הטאב משנה צבע בהתאם לטקסט?

אם כי אני מעדיף את האופציה הראשונה, שלא צריך לכתוב בכל טאב, אלא פשוט לבחור מתוך אופציות קיימות עם חץ כזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מושלם. תודה.

יש אופציה שבכל בחירה הטאב מקבל גם צבע מילוי אחר.

יעני LOVE יעשה מילוי ירוק לטאב

CARSFORUM מילוי אדום לטוב?

או לחלופין צבע הטקסט ישתנה לפי בחירה? זה יהפוך את זה למושלם.

• תוכן חדש...