Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 419
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל רכב קר, בהנעת בוקר, לוקח זמן לחמם.

הנירו לא שונה, כך לפחות אצלי.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אולי כדאי לפנות ליצרן לקבל תשובות.

לא שמעתי על החיסרון הזה גם בסרטונים מחו"ל - ששם קר 3-4 חודשים בשנה. לא קר - קפוא!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

כאן כותבים שאכן לנירו אין חימום חשמלי, אבל מנוע הבנזין נכנס לפעולה אם בקרת האקלים מכוונת לחימום.

Turn on the climate control and if you need heat, the engine starts.

That leads to another point: You won’t find as many of the overtures to all-weather electric driving here as you do in the Toyota Prius Prime, with its heat-pump system, or the Chevrolet Volt, with its resistive heating.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
Green, האם קבלת הרכב?נ

אשמח לשמוע התרשמות ראשונית שלך.

עדיין לא קיבלתי עקב בעיות המחשוביות של משרד התחבורה מול רשות המסים.

דרך אגב אני עם רכב שכור, קיה פיקנטו, אני ממש נהנה לנהוג ברכב קטן כזה, ראשית דבר עד כמה שזה יישמע מופרך הרכב מאד יציב ובגלל שהוא גם צר מאד אפשר לקחת איתו את הקו הנכון בסיבוב הרבה יותר בקלות וגם יותר קל להשתחל ולתמרן איתו. (גם ברנו זואי החשמלית בה אני משתמש בקאר2גו אני נהנה לנהוג, אבל כאן מדובר כבר בזריזות מעולה במהירויות עירוניות נמוכות בניגוד לפיקנטו שהביצועים בה עייפים- מנוע 1.2 וגיר פלאנטרי 4 הילוכים. הרנו גם מאד נוחה ברמת המתלים. בכלל חווית הנהיגה ברכב חשמלי היא משהו שכל אחד צריך לעבור).

זה מחזק את ההחלטה שלי לבחור בנירו, שהוא ג'יפון בינוני- קטן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

האם לנירו יש עמעום אורות אוטומטי (מעבר אוטומטי בין אור גבוה לנמוך ובחזרה)?

בחלק מהמבחנים כתוב שכן, ובחלק לא, ובמפרט אין לזה זכר.

פורסם

היום נסעתי באיוניק של חבר, ושמתי לב שמערכת המיזוג עברה בעצמה ממצב של סחרור אויר פנימי להכנסת אויר מבחוץ. אני מניח שאותה התנהגות קיימת גם בנירו. בספר הרכב לא מצאתי הגדרה מדוייקת של מתי זה קורה. זה קורה לכם גם בנירו? מתי? האם מדובר באחרי זמן מסויים? רק במצב אוטומטי? קשור למערכת הפשרת האדים האוטומטית (לא שמתי לב לאדים)?

אני מקווה שאפשר לשלוט בזה כי אין דבר שאני יותר שונא מלקבל אגזוז של מנוע דיזל לתוך האוטו.

פורסם

גם אצלי אותו הדבר, הצרקולציה מתחלפת לבד.

לא הצלחתי לעלות על הסיבה למה זה קורה, אך שמתי לב שבמצב אוטומטי זה לא מתחלף.

Hyundai IONIQ

פורסם
גם אצלי אותו הדבר, הצרקולציה מתחלפת לבד.

לא הצלחתי לעלות על הסיבה למה זה קורה, אך שמתי לב שבמצב אוטומטי זה לא מתחלף.

http://www.kia-forums.com/3g-2011-2016-sportage/182722-recirculation-button.html

It turns off whenever you use AC or Defrost because the car draws in fresh air. You can't override this while defrosting. It is how the AC system works, and the defroster uses your AC system to function. If it didn't turn off the recirculate, it would keep fogging up your windows worse with the moisture that you and your passengers exhale when you breathe.

It turns off automatically when you start your car to allow fresh air into the vehicle again in anticipation of the need to defrost the windows, or run the AC in the summer.

Both are automatic features of all cars that have a recirculating option.

• תוכן חדש...