Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציר של סיפור ארוך. רכב כמעט חדש, באחריות מלאה. המנוע מצלצל בטורים גבוהים. בהתחלה התכחשו לתופעה, וכיום המוסך והיבואן מכירים בה. אחרי שבוע אשפוז וכמה החלפות חלקים, לא נמצאה הסיבה. זה עלה כנראה ליבואן לא מעט כסף, אבל אותי זה לא צריך לעניין.

עכשיו המוסך קבע סופית שזהו רעש שמגיע בכלל מתהודה כלשהי בתוך האוטו, ולכן הרכב תקין לפי הוראות היצרן.

אבל זה לא נכון. עובדתית הם שמעו את הרעש מהמנוע, ואפילו החליפו סעפת ותושבות.

מה אתם אומרים?

לוותר להם?

צריכת הדלק תקינה, ביצועי מנוע טובים, ורק הרעש הזה מטריף אותי בעקיפות ובעליות.

ויש גם את העניין העקרוני, לא?

מה פתאום אומרים לי שהרכב תקין אם הוא מצלצל?

דרך אגב, זה סיטרואן סי-5 1.8.

פורסם

בסיטרואן קסנטיה 2 ליטר הבעייה מוכרת ודורשת שיפוץ ראש במקרים קשים. ב C5 עוד לא שמעתי על תופעה זהה, אבל ב C5 הכל יכול להיות...

דרך אגב, קראתי במגזין בריטי שגם באירופה המוסכים המורשים לא מצליחים להתמודד עם ה"אתגרים" של סיטרואן.

פורסם

גם אם מדובר בתקלה ידועה ומוכרת אתה לא צריך לוותר להם.

תזמין דוח ממכונאי/ הנדסאי/ מהנדס רכב מומחה שיתן חוות דעת על התקלה.

עם הדוח הזה לך לשמאי שיקבע ירידת ערך לרכב (אתה הרי לא תצליח למכור רכב שמצלצל במחירון, תהיה חייב להוריד משהוא על זה ואם באמת מדובר בהחלפת ראש מנוע,זה עסק יקר!).

עם שני הדוחות האלה לך ללובינסקי ותעשה רעש.

אם גם זה לא יעזור, תן את הדוחות לעו"ד שיטפל בזה מולם.

אל תתפשר על כלום חוץ מהחלפת מנוע או החלפת הרכב.

שילמת במיטב כספך ואתה צריך לקבל תמורה מלאה לכסף, כרגע, קיבלת מוצר פגום.

בברכה,יניב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזו בעיה בראש המנוע יכולה לגרום לצילצולים?

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...