Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחזיק קליאו B שנת 2001 בנפח 1.2

מעוניין להקשיח את ההתנהגות הרכרוכית בהשקעה לא גדולה, בסה"כ מורגש שהקפיצים הם בינוניים בעוד בולמי הזעזועים המקוריים הם על הצד הרך של הסקלה, הצמיגים שודרגו לגומי משובח ונמוך יותר (פירלי P6000 175\60)

נראה לי הכי נכון (וזול) להחליף בולמים לקטגורייה מדיום-קשה על הקפיצים המקוריים.

למי יש ניסיון עם רכב זה ? (לא דגם הספורט)

איזה בולמים מומלצים ? מחירים ? והיכן ניתן להשיגם.

המון תודה מראש: ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מציע לך בחום לבדוק את ההיצע מבית קוני או בילשטיין, לשתי החברות בולמים מצויינים... אל תשכח שאתה מקבל את מה שהשקעת ולקנות חלקים "משופרים" כביכול בזול זה לפעמים הרבה פחות טוב מהחלקים המקוריים.

מוטי.

פורסם

מוטי תודה רבה !!!

אני יודע להשקיע כשצריך (על הטויוטה פוראנר שלי מותקן קיט OLDMAN מקצועי שעולה כ 7K) כאן אני מסתפק "רק" בבולמים ולא מנמיך את הרכב (כווולו קליאו 1.2), ביררתי לגבי קוני, המחיר שערורייתי בעליל, מי היבואן של בילשטיין, איזה דגמים טובים יש להם ???

האם כדאי להתקין סט מקורי של קליאו ספורט ? הבנתי שמספר חברים שידרגו את המתלים שלהם וכנראה יש סטים "חופשיים"

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

קוני, בילשטיין או בולמים מקוריים של קליאו ספורט יהיו יקרים מאוד. אם אתה מוכן להוציא מעל 2000 ש"ח על סט בולמים, לך על זה. אם לא, וותר ותמשיך להנות מרכב נוח ורך. אין סיבה לעשות את זה לקליאו 1.2, אתה יודע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

קיט משומש בן 5 שנים של קליאו ספורט לא צריך לעלות הרבה, גם כך הוא מעלה אבק בארון של מי שהחליף, חוץ מזה, על סחורה מקצועית אני מוכן להוציא כסף, מה לעשות, למרות הנפח הזעום של הרכב אני רוצה להינות מאחיזת כביש משובחת, אני כבר למדתי שלא הכל בחיים זה 0-100 ...

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם
מוטי תודה רבה !!!

אני יודע להשקיע כשצריך (על הטויוטה פוראנר שלי מותקן קיט OLDMAN מקצועי שעולה כ 7K) כאן אני מסתפק "רק" בבולמים ולא מנמיך את הרכב (כווולו קליאו 1.2), ביררתי לגבי קוני, המחיר שערורייתי בעליל, מי היבואן של בילשטיין, איזה דגמים טובים יש להם ???

האם כדאי להתקין סט מקורי של קליאו ספורט ? הבנתי שמספר חברים שידרגו את המתלים שלהם וכנראה יש סטים "חופשיים"

ליאור

אם המחירים של קוני נראים לך מוגזמים אז תחסוך לעצמך זמן וכסף ואל תבדוק אפילו כמה יעלו לך בילשטיין כי הם הרבה יותר יקרים מקוני ...

היבואן הראשי הוא מ.י.ח. ופיט סטופ היא החנות שאתה מחפש ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לגבי קוני - המחיר גבוה, אבל התמורה בהתאם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רוני

קיט משומש בן 5 שנים של קליאו ספורט לא צריך לעלות הרבה, גם כך הוא מעלה אבק בארון של מי שהחליף, חוץ מזה, על סחורה מקצועית אני מוכן להוציא כסף, מה לעשות, למרות הנפח הזעום של הרכב אני רוצה להינות מאחיזת כביש משובחת, אני כבר למדתי שלא הכל בחיים זה 0-100 ...

ליאור

כל מילה ברזל בסלע !!!!!!

במיוחד עם קליאו 1200 60 כ"ס זה נכון, אפילו נכון מאד.

במקומך לא הייתי משקיע ברכב בנושא שיפורים, מקסימום תחזוקה שוטפת.

שיחקת אותה....שים את האולדמן על הקליאו.

תגיד לי על איזה חומר אתה? עדיף לשדרג את הרכב לקליאו 1.4 16V אם החלטת על רנו.

דבר עם שראל, אני בטוח שהוא ישמח לתת לך את הסט המשומש שלו.

דרך אגב אם אתה רוצה להשתדרג יש לי סט סמלים עודף של קליאו ספורט זה בטוח יסדר את הרכב.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ליאור, אם אתה מביא סט בולמים של הקליאו ספורט והוא בעל מידות זהות לבולמים הקיימים אצלך ואין בעייה להרכיב אני אישית הייתי הולך עם זה, שווה לנסות... אני גם מסכים איתך שבד"כ דברים כאלה אפשר למצוא די בזול אז למה לא? כל עוד הם תקינים - Go for it!

ממליץ לך גם לנסות לאתר סט קפיצים של קליאו ספורט גם כן.. בטוח יש מי ששידרג ויש לו סט אקסטרה שוכב איפשהו שתוכל לקנות בזול גם כן.

אם אתה כבר עושה אז שיהיה כמו שצריך :-).

דבר אחרון, להבא, יש צמיגים הרבה יותר טובים מה-P6000... הם בסדר למי שאין לו דרישות אבל לנהיגה ספורטיבית יש צמיגים הרבה יותר טובים.

מוטי.

פורסם

מוטי, תודה, כנראה שאלך על מה שהצעת.

בקשר ל P6000, אכן גם אני לא מאוהב בצמיג, ובטח לא בפירלי ... אבל המידה שרציתי 175.60 היא מאד נדירה וקשה להשגה, כך שמול כל החברות ליגה ג' זה היה הרע במיעוטו, בונוס נוסף הוא תאריך היצור (05.05) הצמיג עכשיו בן פחות מחודש ...

ליאור

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...