Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביזה קופרה 2008 בת 8 (נמכרה ב2016) עברה בעלות תוך פחות מ48 שעות מרגע הפרסום ביד 2.

המודעה עלתה ביום ג׳ אחה״צ ומיד החל מבול של שיחות טלפון, רובם בני-דודים מהצפון ו2 סוחרי רכב.

ביום ד׳ לקראת הערב התקשר בחור הנשמע רציני ולאחר שעתיים הגיע לראות את הרכב.

יום ה׳ על הבוקר נלקח לבדיקה ומשם להוצאת צ׳ק בנקאי ע״י הקונה והעברת בעלות.

(ד״א - נמכרה ב 9 מעל המחירון).

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לרוב רכבים עם ק"מ נמוך לשנתון שלהם עפים מהר וגם במחירים טובים.

מקווה שאתה צודק. כשאעמיד את הגולף 2013 שלי למכירה בסוף 2020 (לפחות זה התכנון), היא תהיה עם קילומטרז' של בערך 64K.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

מאזדה 626 מודל 99 נמכרה בשנת 2011. התעצלתי לתלות מודעה על החלון והייתי בטוח שיקח לה זמן להימכר.

שעתיים אחר כך ובלי לצאת מהישוב היא נמכרה ב-500 ש"ח פחות ממה שרציתי (היו לה כמה עניינים לא פתורים), והמוכר ממש דאג שאוריד את המודעות מהחלון.

הוא הגיע ביום למחרת על הבוקר לעשות העברת בעלות והשאיר את האוטו אצל קרוב משפחה יומיים כי לא הספיק לטפל בביטוח.

פורסם

לאנטיס יד ראשונה שנת 99 שהייתה אצלי (עברה אלי מהורי) נמכרה ב 2014 עם 180K. פורסם ביום שישי, נמכר בשבת, אבל בגלל שאין דואר הועברה בעלות בראשון.

פורסם

2017:

פיאט בראבו שנת 2011: כמה אלפים מעל המחירון המשוקלל, בלי לפרסם.

סוזוקי סוויפט 2012 של אבא שלי (עם ק"מ נמוך): פורסמה בפורום בלבד, תוך שעה היה מתעניין, למחרת פגישה וזכרון דברים. נמכרה קצת מתחת למשוקלל כי הצמיגים היו ישנים.

מיצובישי כריזמה 1998 (קמ נמוך): פורסמה בחמישי בלילה, שישי בבוקר טלפון, פגישה אחה"צ, ראשון העברת בעלות. אין מחירון, אבל נמכרה במחיר הנדרש במודעה ולא שקל פחות.

שוק יד2 ממש לא מת, ברגע שהמוכר מחובר למציאות ומבקש מחיר הגיוני שמשקף את השווי של הרכב שלו הרכב נמכר ובזמן סביר לגמרי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שברולט אבאו 2006, עם 260,000 קילומטר אך במצב מכני נדיר (נסועה ברובה בין עירונית).

שמורה מאוד.

פורסמה בערב ונמכרה יום למחרת על הבוקר במחיר המבוקש. (אין לזה מחירון, ביקשתי מחיר הוגן בהתאם לשוק וקיבלתי מיד)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

ב2004 סיימתי 4 שנות ליסינג עם סיטרואן ג'אמפי . ק"מ מצטבר 80000 .

הבנתי שהרכב הזה יהיה להיט במגזר הדתי כי רכבים מסוג זה נמכרו בדרך כלל עם ק"מ בשמיים של רכב מסחרי.

לכן למרות שלא קניתי את הרכב מהליסינג , פרסמתי מודעה שמעבירה לקונה את הזכות לקנות את הרכב מהליסינג בהנחה שהייתי זכאי לקבל (15 אחוז מתחת ללוי יצחק) , תמורת עמלה בשבילי.

משישי בבוקר עד כניסת השבת ומייד בצאת השבת ספרתי 30 טלפונים , כאשר אחד פספס את האוטו ב10 דקות

עד לאחרונה עוד ראיתי את האוטו מדי פעם.

פורסם
עזרתי לחבר משפחה למכור את הרכב שלו.

מדובר בסזוקי אלטו 2010 יד ראשונה במצב מצוין.

פרסמתי מודעה ביד2 מאוחר בלילה ובשעות הבוקר פרסמתי פה באתר.

להפתעתי הרכב נכנס לבדיקה והמשיך לסגירת המכירה כבר בשעות הצהריים ביום שלמחרת.

פחות מ24 שעות מזמן הפרסום!

לרכב היו מתענינים רבים והוא נמכר לראשון שראה את הרכב במחיר מחירון.

מכרתי רכבים רבים בעבר אבל לא בכזאת מהירות.

מה הולך פה? האם זה עניין של מזל? שוק רותח לסוזוקי אלטו?

האם חוויתם מכירה כל כך מהירה בעבר?

מעניין לשמוע

אני כמעט מכרתי את האלטו שלי (2012 אוטומט) לפני כחודש, היו הרבה מתעניינים בעיקר בגלל השילוב של מחיר זול ואוטומט ועלויות החזקה נמוכות.

עשיתי חשבון שלהחזיק את הרכב עוד שנתיים יעלה לי זול מאוד, ולכן השאלתי אותו מאמי...

פורסם

סוזוקי ליאנה שנת 2007 במצב מעולה. פורסמה ב 10 בבוקר. ב 10:15 התקשר האדם הראשון שגם קנה את הרכב בשעה 14:00 באותו היום.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

ב2010 פירסמתי את הלנטיס של אבא שלי,יד 1 מהחברה,270 אלף קילומטר,LX שנת 2000 עם צבע מתקלף אבל מצב מכני מצויין.

לקראת 9 בבוקר פרסמתי ב25000 ש''ח,ב5 אחר הצהריים העוברה בעלות עבור 24500 ש''ח.

יש רכבים שהשוק שלהם פשוט עולה באש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני חושב שזה מאוד תלוי להיות בזמן הנכון ובמקום הנכון.

את האלטו שלי(מלוקקת יד 2 פרטית, קילומטראז נמוך,עם צמיגים וטסט חדש) מכרתי אחרי חודש בערך וב 7 אלף מתחת למחירון.

פורסם (נערך)

סוזוקי סוויפט 2013 של קרובת משפחה עם ק"מ נמוך. נמכרה תוך יומיים וחצי (בגלל סופשבוע), ובמחירון. פורסמה ביום ה' אחה"צ. התקשרו מספר אנשים, אחד אף התרגז שלא שמרנו לו את הרכב ושלח לי פרצופים כועסים בוואטסאפ. בסוף הגיע זוג צעיר יום אחרי, מאיזור רחוק למדי, סגרו זכרון דברים, ולקחו את האוטו פיזית בבוקר יום א'. מה שהדהים אותי, וגם די שעשע אותי, היתה רמת הלחץ שלהם לקחת את האוטו כמה שיותר מהר, כאילו שיברח (חתמו על ההסכם והתשלום ניתן רק במעמד העברת המפתחות ככה שלא היה להם מה לדאוג).

למדתי מהחוויה הזו שהישראלים... או שהם שבוים בקונספציה, או שהם באמת מבינים מה שאני לא רוצה להבין: שיפניות זה הכי טוב.

עריכה אחרונה על ידי 116_Veloce

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

חבר פירסם ביד 2 פורד פוקוס שנת 2013, כן, זו עם הגיר הרובוטי הכפול, שאלפים ממה עדיין מצפות לרוכשים במיגרשים.

אחרי שעה הגיע טלפון בודד, ולאחר עוד שעתיים שניהם היו אחרי העברת הבעלות.

למען הסקרנות, השארנו את המודעה עוד כשבוע.

הגיע עוד טלפון אחד בודד, וגם הוא נראה שהיתעניין בכמה אפשר למכור מכונית כזו.

מסקנה - 80% מזל, והשאר סטיגמות.

עד היו אני לא מאמין איך זה קרה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מעט מתחת למחירון.

סביר להניח שללא הקונה הזה, המכונית לא היתה נמכרת עוד זמן רב, או שהחבר היה נאלץ לבצע טרייד אין במחיר שחיטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...