Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אהלן ,היום משום מה הרכב לא הניע לי בבוקר , בוסטר נייד פתר את הבעיה אך מעניין אותי לדעת איך יודעים מתי המצבר מתקרב לסוף חייו והאם ניתן להאריך .

מדובר במצבר של VARTA שנת יצור 2013 70A

לעולם לא עשה לי בעיות אלא רק היום בפתאומיות , מים לא ניתן לבדוק ( אין אופציה כזאת במצבר)

יפני זה הכי אחי

פורסם

אם לא השארת אורות כל הלילה, תתחדש.

מדובר במצבר בן 4 שנים לפחות והוא התפגר

אם שכחת אורות כל הלילה והמצבר חזר לעצמו (אחרי נסיעה של חצי שעה והמתנה של לילה הוא מניע) אתה יכול לדחות את הקץ בכמה חודשים.

אני גם במצב כזה הייתי קונה חדש

פורסם

הרגשת בימים האחרונים שההתנעה הפכה יותר קשה? אצלי תמיד הסימן הברור לכך שהמצבר סיים את חייו היה שהנעת המנוע התארכה בכמה שניות.

פורסם

האמת אתמול בלילה הייתה לי הנעה מוזרה , ולא לא השארתי אורות או כל רכבי חשבי דולק .

כנראה הוא לקראת סוף חיו

יפני זה הכי אחי

פורסם

האם במשך היום ניסית להתניע את הרכב שוב פעם ?

מצבר תקין יכול להחזיק יותר מ-10 התנעות רצופות כלומר כיבוי והתנעה מחדש לכן אם המצבר שברכבך לא מסוגל לעמוד ב-2-3 התנעות רצופות כנראה שהוא מת.

איזה כייף לי :)

פורסם

היי חברים אתמול ניסיתי להניע אחרי העבודה בפעם השני מתחילת התופעה, וזהו לא הניע , שום נסיעה אינה מטעינה את המצבר.

מרגע כיבוי המנוע הוא יורד מ14.1 לאזור ה10V .

אני מת לדעת מה הסיבה שגורמת למצבר למות ביום אחד בהיר ולא בהמשכים.

בכל אופן קניתי מצבר אתמול בלילה של שנאפ עם אחריות לשנה

המצבר במקור 68 אמפר, קניתי 66 של שנאפ עם אחריות לשנה במחיר מאוד מאוד הזוי של 700 שקל ( הכי זול שיכולתי למצוא דרך משווק מורשה )

לעומת חאפר שמביא מצברים עד הבית ב550 למצבר זהה ... (הבדל של 150 שקל )

יותר מאוחר היום אני ישים את המצבר החדש , מבאס לדעת שבפוקוס החלפת מצבר גוזלת המון זמן ופירוק כל החלקים שמסביב.

יפני זה הכי אחי

פורסם

מצברים לא מתים ביום אחד, מה שהורג אותם בהדרגה הוא הצטברות של סולפט, כאשר התהליך מואץ כשמתח המצבר יורד עוד ועוד והמצבר נשאר מרוקן יחסית למשך זמן ממושך, עד למותו. זו בדיוק העונה שבה מצברים מתים "פתאום", כל עוד הטמפרטורות גבוהות יחסית המצבר נמצא עם "האף קצת מעל המים" ,לא תמיד שמים לב להתדרדרות בביצועים, או ששמים לב ומתפתים למשוך עוד. ואז, אחרי בוקר אחד קריר במיוחד, נגמר.

700 ש"ח למצבר סטנדרטי שנאפ 66 אמפר זה מה שקורה כשמתפתים למשוך ומגיעים למצב שצריכים לחפש באישון לילה מצבר בלחץ של זמן. קורה לכולנו לפעמים.

חזיר דיזל

פורסם

גם אני משכתי החלפת מצבר.

לאחר כשבועיים מתחילת הגמגומים אשתי נתקעה עם האוטו בדרך לפגישה והזמינה מונית.

מסקנה פשוטה - החלף מייד בגמגום הראשון.

אצלי המצבר היה המקורי.

סיים את חייו לאחר 4שנים ו4 חודשים

פורסם

מרפי עושה את עבודתו נאמנה שזה ייקרה תמיד בנסיבות הגרועות ביותר.

אצלי המצבר התפגר סופית (אחרי שהתריע בפניי כשבוע לפני כן) ביום שישי שלפני ראש השנה 2016, בשעה חמש אחה"צ (שעה לפני כניסת השבת), כשאני לבדי, בסיום יום עבודה במטעים של אחד המושבים הדתיים בפינה נידחת במיוחד ברמת הגולן. הייתי קרוב מאוד לבלות שם את הלילה.

חזיר דיזל

פורסם

היה ברשותי מצבר של ורטה, כמעט 4 שנים והחלטתי באופן יזום לבצע החלפה, כדי להימנע מעוגמת נפש ולהיתקע עם הרכב ולשלם עוד כ-200 ש"ח מיותרים.

בצורה הזו אני מחליט מתי והיכן להחליף ובמחיר הטוב ביותר.

אגב, מצבר של Power-UP (מותג של ורטה) עם 20 חודשי אחריות עולה סביב 500 ש"ח.

ולגבי "החאפרים" שמגיעים עד אליך,

אני לא יודע עם מי היה לך ניסיון אך מניסיון עם נותני שירות עד הבית -> חיים ברנשטיין מצברים ומקס מצברים - שניהם נתנו שירות טוב במחירים טובים.

פורסם
היה ברשותי מצבר של ורטה, כמעט 4 שנים והחלטתי באופן יזום לבצע החלפה, כדי להימנע מעוגמת נפש ולהיתקע עם הרכב ולשלם עוד כ-200 ש"ח מיותרים.

בצורה הזו אני מחליט מתי והיכן להחליף ובמחיר הטוב ביותר.

אתה משוגע כמוני :-P. כאשר המצבר מגיע לשנה הרביעית שלו ואני במקרה נתקל במצברים תוצרת בוש או וורטא במחירי מבצע אני קונה אחד.

איזה כייף לי :)

פורסם

מבחינה כלכלית זוהי הגישה החסכונית ביותר

גם אם משכת את המצבר עוד כמה חודשים, תשלם פרמיה של כמה מאות שקלים כשהמצבר ימות בזמן ומקום לא נוחים

• תוכן חדש...