Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היא נועדה להיות ברוטאלית :-P

חבל שהביצועים פושרים משהו ביחס לרעש והצלצולים שהדרעק הזה עושה.

שברולט קמארו עדיפה בעיני בהרבה.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
את התופעה של רכבי השכרה קרועים אני מכיר רק מישראל. שילוב של שוכרים שלא מעניין אותם, תחזוקה לקויה, ואורך חיים ארוך מהממוצע של רכבי השכרה פה.

אני נכנס פה לרכבי השכרה שהייתי מתבייש אם הרכב היה שלי. מטונפים, כתמים על הריפוד, מצב תחזוקה ירוד ומה לא.

לא משהו שאני מכיר מאירופה זה בטוח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני קיבלתי בצרפת אופל אסטרה עם 50,000 ק"מ, מלוכלכלת, ריפודים קרועים, שטיח רצפה קרוע ומכות פח בכל הרכב.

פורסם

Dodge Challenger R/T (דור קודם)

מבחוץ חלום מבפנים גיהנום, כבדה ומגושמת בטירוף למרות (/בגלל?) הV8, שותה דלק ברמה מפגרת לגמרי (הגעתי ל 1:3.5~), לא נשמעת יותר מדי, בלי פידבק, תיבת הילוכים שטוב היה אם היו משתמשים בה על חתולי רחוב (מסרסת רצח).

החזרתי אותה תוך ערב לחברת ההשכרה ויצאתי עם קמארו SS* שהיתה מוצלחת יותר בהפרש ניכר.

(*)יש רשמים מסודרים יותר בפוסט ישן שלי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מנסיעה בשתיהן, אני חושב שאתה טועה בענק. היגואר רכב מהנה הרבה יותר מהקאמרו.

לא נהגתי בקאמרו, אבל מסכים איתך לגבי היגואר שהיא מהנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא בדיוק קשור לשרשור אבל שמעו קטע: לפני כשנה שכרתי רכב לאיזה סופ"ש ויצא שקיבלתי סוניק 1.6 סדאן.

כל הסופ"ש אני ממלמל לעצמי 'בואנה הגיר הדו מצמדי הזה מעפן..של פורד כבר יותר נורמלי..'

כשחבר הסביר לי אחרי זה שמדובר בתיבה פלנטרית עם 6 הילוכים פשוט סירבתי להאמין. בשיא הרצינות.

אגב, גם המתלים היו זוועה. המושבים דווקא סבבה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

במוו i8.

מבחוץ הרכב דיי מעניין ומעלה ציפיות של רכב-על, הן בביצועים והן באיכות.

בפועל איכות הפנים לא עולה בקנה אחד עם הציפיה (בסדרה 5 החדשה יש תחושה יוקרתית יותר), במיוחד ההגה שהרגיש זול ודק מדי.

מבחינת ניהוג בפעם הראשונה יש התלהבות מהמומנט והרעש. הפעם השניה הייתה מחוץ לעיר בכבישים מפותלים, אחרי שקיבלתי את הM2, והבנתי שאחרי שמסך העשן של "רכב על" יורד, מבינים שרוב הרעש מלאכותי ומבחינת ביצועים הM2 עדיפה בכל מישור.

https://www.topgear.com/car-news/modified/bmw-i8-slower-you-mightve-thought

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

סוזוקי סוויפט 2017 מהדגם הקודם.

מהיום שקיבלתי אותו אני מתכנן איך להיפטר ממנו.

מיני מקרקש במחיר של סופרמיני. בבינעירוני ההגה מת, האוטו שט, והמנוע צורח כמו מכונת תפירה נואשת. רעשי הרוח והצמיגים לא מאפשרים לי לשמוע את המחשבות של עצמי.

ידית ההילוכים רחוקה ועם מהלך ארוך, ממש לא נוחה. ובכל פעם שהנהג מעביר הילוך היד שלו נתקעת ביד של הנוסע לידו. הנוסע חייב לשלב ידיים כמו ילד טוב כדי שזה לא יקרה. כולנו במשפחה אנשים קומפקטיים (בכל המימדים...).

והנורא מכל - משענות הראש מוטות קדימה בצורה מוגזמת, ודוחפות את הראש קדימה ב-3 ס"מ. לא עזרו כל הכיוונונים (תאמינו לי, ניסיתי הכל). כל נהיגה מסתיימת בכאבים נוראיים בצוואר וברצועת הכתפיים. מצאתי את עצמי נוסע לפרוקייה עם אוטו בן 4 ימים וקונה משענות ראש של אוטו אחר, העיקר להיפטר מהכאבים האלה.

חבל. חבל. אין מה להשוות לפיאסטה ולקליאו.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

הונדה סיוויק 1800 האצבק 2015.

קיבלתי את הרכב כרכב חלופי לכמה ימים.

היתה לי תדמית על הונדה כרכב עם מנוע 1800 סמק וביצועים מעל למשפחתית ממוצעת.

התאכזבתי מהמנוע העצל, מעיצוב ואיכות תא הנובעים ובמיוחד לוח השעונים עם גראפיקה שמזכירה פאקמן משנות ה-80 והכי גרועה היתה הראות לאחור שחסומה על ידי הספויילר באמצע החלון.

• תוכן חדש...