Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב פיזו 309 1993 ללא הסטוריית טיפולים, זוהי ב309 ה2 שלי.

שמרתי את הרצועת תזמון מהרכב הקודם שעברה 8 שנים ו100,000 ק"מ והיא ניראת במצב טוב חוץ מסדק פנימי.

יש דרך לבחון את הרצועת תזמון ברכב החדש או שאם אין תיעוד טיפולים מחייב החלפה?

פורסם

על פי הוראות יצרן לא מאבחנים רצועת טיימינג, יש אינטרוול של זמן\קילומטרז שעל פיו הולכים וזה לא משנה איך היא נראית.

לרוב עלות רצועה איכותית + מותחן [אני לא יודע בדיוק מה הולך אצלך] לא עוברת את ה 150-200 ש"ח, לא הייתי מסתכן בגלל זה.

פורסם
על פי הוראות יצרן לא מאבחנים רצועת טיימינג, יש אינטרוול של זמן\קילומטרז שעל פיו הולכים וזה לא משנה איך היא נראית.

לרוב עלות רצועה איכותית + מותחן [אני לא יודע בדיוק מה הולך אצלך] לא עוברת את ה 150-200 ש"ח, לא הייתי מסתכן בגלל זה.

ועבודה זה חינם?

עבודה זה גם עוד סכום הכל ביחד יכול להגיע ל-800.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי בסוג הרכב, יכול להיות שאצלו זה פשוט להחליף. מדובר במכונית ישנה ופשוטה, לא vag מהשנים האחרונות.

מה שבטוח, אל תשים רצועות תזמון משומשות. החיסכון הפעוט לא שווה את הנזק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ועבודה זה חינם?

עבודה זה גם עוד סכום הכל ביחד יכול להגיע ל-800.

אני מכיר מחירי חלפים, אני לא יכול להעיד על מחיר של עבודה כשאין לי שמץ של מושג כמה תעלה עבודה.

• תוכן חדש...