Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע, רגע, לפני שאתה מבלבל אותנו עוד יותר:

האישה החליטה חיפה?

אם כן, סגור שרשור, ותגיד לה ״כל הכבוד, מאמי, בחירה נהדרת, בואי נמשיך״.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תחשוב אם אתה רוצה להתחתן עם בחורה כזו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האישה החליטה חיפה?

ובנוסף לדברי הטעם של האנס, אתה רוצה להגיד לי שיש לך פה מצב לאיזה "אמרתי לך אבל את לא הקשבת לי" ואתה לא מנצל אותו?

Are you insane man?!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כל שרשור כזה גורם לי להעריך עוד יותר את חיי הרווקות...

כבר עדיף בכסף הזה לטוס לחודש באוסטרליה, למצוא איזה קנגורו שיחתן אותכם וקואלה שתשדר את זה בסקייפ לסבתות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האישה החליטה חיפה?

לאישה יש בהחלט מקום , אני לא yesmen. זה שהיא נעולה לא אומר שאי אפשר להטיל וטו.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

דבר איתנו עוד כמה שנים, נראה אותך חושב שזה נכון מה שכתבת פה...

פורסם

להטיל וטו אפשר אבל גם להתעלם מהוטו ולתלוש לך את השערות בביצים שערה שערה עם פינצטה פינצטה גם אפשר או כפי שנאמר, פיקח לא נכנס למקום שחכם יודע איך לצאת ממנו.

זה לא הדבר שעליו שווה לריב. נסה לזוז יותר לכיוון זכרון/יקנעם/רמת ישי (לא מכיר את האיזור מבחינת אולמות) שנגישים יותר מכביש 6 וקרובים יותר לאנשי ההר ואם לא ילך אז אל תתעקש יותר מידי. שמור את המלחמות לדברים באמת חשובים ועקרוניים ולא לשטויות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחזור על זה שוב כפי שחזרו על כך לפניי: יום החתונה וטקס החתונה הוא הדבר הכי פחות חשוב שיכול להיות בחיי הנישואים. באופן מסורתי או סטטיסטי יש לפרטים הקטנים בטקס משמעות רבה יותר עבור האישה, אז תן לה להתעסק עם הפרטים. קחו את זה בקלות והכול ייראה מצחיק או מגוחך או משעשע בחלוף הזמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי דברים חדשים עכשיו להתעסק בהם. היא גילתה ביהלום כמה נקודות שחורות (מרכזי). היא נכנסה עם הטבעת לבריכה אז חשבתי אולי מזה. בכל מקרה לפני הקניה המוכר היה חביב ונחמד ואמר ואני מצטט "זה יהלום מה קרה לך, מקסימום שים אותו במים חמים עם קצת סבון הכל ירד". חזרתי אליו עכשיו והופ שתי תירוצים : " מה אתה רוצה זאת הרמת נקיות שקנית, שילמת על חצי קארט 3700".

תירוץ מספר 2 : הלכלוך השחור היה מתגלה בלי קשר לבריכה , זה טבוע באבן".

זה הגיוני או שהוא מערבב אותי?

איך אני מבשר את זה לאישה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)
אני לא yesmen.

כשהבוס אומר No גם אני אומר No.

וברצינות - צודק מי שאמר שהטכס מאד משני. הבעיה היא שהוא יקר.

היה שקול בהוצאות.

שים לב לשני דברים:

1. על פולניות אין בדיחות. הכל אמת.

2. כולן פולניות. לא חשוב איפה הן, או אמא שלהן, או סבתא שלהן, נולדו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באופן מסורתי או סטטיסטי יש לפרטים הקטנים בטקס משמעות רבה יותר עבור האישה, אז תן לה להתעסק עם הפרטים..

כן. אבל זה חייב להתבצע תוך שמירת שיווי משקל שהיא לא תרגיש שאתה לא מתעניין בחתונה כי אז, אבוי לך.

יש לי דברים חדשים עכשיו להתעסק בהם. היא גילתה ביהלום כמה נקודות שחורות (מרכזי). היא נכנסה עם הטבעת לבריכה אז חשבתי אולי מזה. בכל מקרה לפני הקניה המוכר היה חביב ונחמד ואמר ואני מצטט "זה יהלום מה קרה לך, מקסימום שים אותו במים חמים עם קצת סבון הכל ירד". חזרתי אליו עכשיו והופ שתי תירוצים : " מה אתה רוצה זאת הרמת נקיות שקנית, שילמת על חצי קארט 3700".

זה הגיוני או שהוא מערבב אותי?

איך אני מבשר את זה לאישה?

אין לי מושג ביהלומים, יש פה כמה חברה שעוסקים בזה למחייתם והם יוכלו לייעץ לך.

בנוגע ללבשר לאשה, אתה מתחתן עם אהובתך ובחירת ליבך וזה הדדי? או שאתה עומד להתחתן עם גולד-דיגרית?

מה זה בכלל מעניין אותה הנקודות השחורות ביהלום?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כן. אבל זה חייב להתבצע תוך שמירת שיווי משקל שהיא לא תרגיש שאתה לא מתעניין בחתונה כי אז, אבוי לך.

אין לי מושג ביהלומים, יש פה כמה חברה שעוסקים בזה למחייתם והם יוכלו לייעץ לך.

בנוגע ללבשר לאשה, אתה מתחתן עם אהובתך ובחירת ליבך וזה הדדי? או שאתה עומד להתחתן עם גולד-דיגרית?

מה זה בכלל מעניין אותה הנקודות השחורות ביהלום?

אשמח אם הם יחוו את דעתם.

בטח שזה מעניין אותה. והאמת שזה גם מעניין אותי. בכל זאת השקעתי פה כמעט 4k.

פורסם

ילד: אבא, כמה עלתה לך החתונה?

אבא: לא יודע, אני עדיין משלם..

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני הקניה המוכר היה חביב ונחמד ואמר ואני מצטט "זה יהלום מה קרה לך, מקסימום שים אותו במים חמים עם קצת סבון הכל ירד". ....עכשיו...שתי תירוצים : " מה אתה רוצה זאת הרמת נקיות שקנית, שילמת על חצי קארט 3700".

אז רגע, ראית את הלכלוך לפני הרכישה, הוא תירץ ב"ירד עם סבון" ורכשת בכל זאת או שלא הבנתי את לוח הזמנים?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...