Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורק אצלי בסלון מזגן ישן לטובת מזגן חדש, אחרי הפירוק נשאר חור שהיה מחובר לעשות במזגנים הישנים על מנת להעביר מיזוג לחדר שבצד השני, איך לכסות את החור נכון על מנת שיחזיק לטווח ארוך?

תודה :)

IMG_1997.jpg

פורסם (נערך)

אני לא איש מקצוע אז קח את דברי בערבון

הייתי סוגר עם לוחות גבס משני הצדדים (כמובן קונסטרוקציה באמצע) ובחלל מיישם בידוד איכותי (שכבה כפולה של צמר סלעים למשל). המחמירים יוסיפו לוח נוסף מכל צד.

לרמת גימור גבוהה יותר ומניעת סדקים בעתיד ניתן ליישם קומפריבנד בחיבורים.

להחלקה של החיבורים לקיר שפכטל אמריקאי במס' שכבות דקות.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני לא יודע בדיוק מה הגודל של הפתח אבל נראה לי קטן ולא נח להכניס שם לוח גבס, אם זה פשוט לך על זה.

מציע לך לסגור צד אחד בדיקט, למלא את רוב החלל אם הוא שבור בבלוק חצוי ואז למלא את הכל בטיט/בטון בהתאם לגודל החור שנשאר.

כמובן להחליק את זה לשים שכבת שפכטל וצבע. (משני הצדדים כן אחרי פירוק הדיקט בצד השני)

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

הכי טוב סגירה בבלוק.

איזה בלוק ? עניין של נוחות\בחירה שלך.

אתה יכול לעבוד עם כל בלוק החל מעובי של 3-4 ס"מ ועד ל(כמעט) עובי הקיר.

יישום ראשוני (קיבוע הבלוק בחור) באמצעות מלט (עדיף) אבל גם כאן האפשרויות הן כיד המלך (דבק קרמיקה, טיט, גבס, קצף פוליאוריטן...) - הכל הולך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...