Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי אייפון 5 ואני רוצה להעביר את כל התמונות שיש על המכשיר למחשב.

מלבד iTunes, אני מחפש תוכנה נוספת חינמית שיכולה לבצע את המשימה.

כל מה שמצאתי עד עכשיו כגון isyncios, ifunxbox ודומיהם הם עם הגבלות של העברת מקסימום 50 תמונות או שהתמונות מועברות בגודל קטן ולא מקורי.

אשמח להמלצה טובה בבקשה שמעבירה את כל התמונות מהמכשיר בגודל מקורי , תודה.

Polo 2012

פורסם

כאמור, אין צורך בתוכנות צד שלישי, מחשב שמריץ Windows אמור לראות את האייפון כהתקן אחסון חיצוני.

אם אתה נכנס לאייפון (שמופיע במחשב כהתקן אחסון חיצוני), אתה רואה רק ספריה אחת או כמה ספריות? ואם אחת, מה בדיוק יש בתוכה?

פורסם
כאמור, אין צורך בתוכנות צד שלישי, מחשב שמריץ Windows אמור לראות את האייפון כהתקן אחסון חיצוני.

אם אתה נכנס לאייפון (שמופיע במחשב כהתקן אחסון חיצוני), אתה רואה רק ספריה אחת או כמה ספריות? ואם אחת, מה בדיוק יש בתוכה?

לחבר את האייפון לUSB במחשב ואז לגשת לתיקיה/יות דרך המחשב עצמו כפי שהסביר קודמי.

כך אני עושה עם אייפון 6 , ממש כך, ואין שום בעיה. מופיעות מספר תיקיות ובכל אחת מהן כמות גדולה של תמונות, והן עוברות בגודל מלא ומהר [מהר זה יחסי]

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבעיה היא שאני לא מקבל את כל התמונות שיש לי על המכשיר, אני מקבל רק חלק.

יש על המכשיר 2500 תמונות ואני רואה אולי 1% מהם.

האם יש הגדרות מסויימות שאני צריך לעדכן במחשב או במכשיר?

רוב התמונות הן ישנות, האם זאת הבעיה?

ומלבד החיבור הפשוט, האם אתם מכירים תוכנה ייעודית טובה?

Polo 2012

פורסם

יש סיכוי שחלק מהתמונות שאתה רואה במכשיר לא נמצאות המכשיר עצמו אלא ב-ICLOUD, ולכן אתה לא רואה אותם כשאתה מחבר את המכשיר למחשב

משם צריך להעתיק אותם על המכשיר.

פורסם

דרך הWINDOWS אני מקבל את זה (תמונה מצורפת)

כל שאר התמונות אכן נמצאות ב-ICLOUD.

איך אפשר להוריד את כולם אליי למחשב?

333.jpg

Polo 2012

פורסם
תתחבר לחשבון שלך באייקלאוד ופשוט תוריד את התמונות בדיוק כמו בגוגל דרייב למחשב.

התחברתי אבל לא הצלחתי לסמן את כל התמונות ולהוריד את כולם יחד.

זה נותן לי להוריד אחד אחד.

Polo 2012

פורסם

אני משתמש באפליקציה בשם Phone Drive, מה שקורה בעצם אתה בוחר מהטלפון את התמונות שאתה רוצה להעביר מהכשיר למחשב וההפך, נכנס לכתובת IP שנותנת האפליקציה ואז אתה יכול להוריד למחשב או למכשיר מה שבא לך.

פורסם

אני רואה שאתה על ווינדוס 10?

אם כך, יש תוכנה מובנית במערכת ההפעלה - PHOTOS, תעלה אותה (תקליד PHOTOS בחיפוש), לחץ IMPORT והיא תציג לך את כל התמונות בטלפון עם אפשרות סימון מרובה או חלקי ומיון עפ"י חודשים/ימים.

פורסם

מחבר את הטלפון, מקש ימני על האייקון שלו ב"מחשב שלי", ואז "ייבא תמונות", בוחר מה רוצה ואיפה לשים, מהמם.

!AWDSOME

• תוכן חדש...