Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי גולף 4 2002 ג'נריישן 1600 אוטו 114,000 קמ מקורית לחלוטין.

לאחרונה בעת שאני מניע את הרכב בבוקר רק בבוקר הרכב מגמגם נורא רועד מאוד ולא מגיב טוב לגז והטורים עולים קצת ויורדים ונדלקת מנורת מנוע אשר אחכ נכבית רק כאשר האוטו מתחמם הוא חוזר להיות כמו חדש

במהלך הנעות לאורך היום אין בעיה הרכב מניע יפה עובד עגול עומד על טורים.

הייתי בכמה מוסכים ואף אחד לא ידע להגיד מה הבעיה בדקו קומפרסיה פלגים כבל פלגים ובכל תקין .

יש למישהו רעיון???

תודה

פורסם

הדבר הראשון המתבקש זה להתחבר עם מחשב דיאגנוסטיקה.

כנס למוסך שהאפשרות קיימת ושיש מי שיכול לנתח את התוצאות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

כן ןהןא כנראה תקין לפי מה שאמרו

חובר למחשב והראה 2 תקלות

אחד תערובת ענייה

והשני צילינדר מס 4 misfire

חשוב לציין שלאחר שהאוטו מתחמם אין תקלות במחשב ולא נורת מנןע דולקת וגם אחרי המחשב עדיין המוסכים לא יודעים מה זה

עריכה אחרונה על ידי elidmk4
פורסם

ע"פ התקלות אני מנחש שהצינור בוסטר מפלסטיק התפקע בחיבור לשסתום החד כיווני ומשם יש משיכת אוויר לא מדוד למנוע ומכאן התקלות שהן לדעתי תוצאתיות , שווה להעיף מבט על צינור הבוסטר לדעתי.

חיים יוד.

פורסם
ע"פ התקלות אני מנחש שהצינור בוסטר מפלסטיק התפקע בחיבור לשסתום החד כיווני ומשם יש משיכת אוויר לא מדוד למנוע ומכאן התקלות שהן לדעתי תוצאתיות , שווה להעיף מבט על צינור הבוסטר לדעתי.

חיים יוד.

הוא הוחלף לפני שבוע לחדש

פורסם

היה לי את אותו הרכב עם אותם מאפיינים של פותח השירשור, בהנעה קרה. סרקו וראו שהוא תקול, החליפו את אותו חיישן ונפתרה הבעיה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
יש סיכוי שזה הכוהל?

אין כוהל (ספירט) במנוע, יש קוייל (סליל).

לרוב קוייל עייף מזייף דווקא כשהוא חם..

לפותח השירשור, האם בדקו באמצעות סורק שהמחשב מקבל קריאת טמפרטורת נוזל קירור תקינה?

יום טוב גם לך

פורסם
היה לי את אותו הרכב עם אותם מאפיינים של פותח השירשור, בהנעה קרה. סרקו וראו שהוא תקול, החליפו את אותו חיישן ונפתרה הבעיה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

בהנעה קרה המנוע עובד בחוג פתוח, כלומר מערכת ניהול מנוע מתעלמת לחלוטין מחיישני החמצן לצורך חישוב תערובת. לא מכיר את פרטי המקרה שלך, אבל במקרה של פותח השרשור זה לא חיישן חמצן

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...