Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1:20 כנראה לא תשיג, אבל בתקופת ה"הרצה" של המנוע צריכת הדלק תהיה פחות טובה מבממוצע.

אני נוסע תא-רחובות כל יום, סהכ נסיעה משולבת עם נטייה לבין עירוני אפילו , אפשר להגיד ש״רגל כבדה״ יחסית, כבר 3 חודשים אצלי והצריכה לא מתרוממות מ1:11

ההרצה המדוברת אמורה לקחת שבועות/חודשים?

עברתי מאופל אסטרה 1.8L אטמוספרי כשאני לא משנה את צורת הנהיגה והצריכה לא השתפרה, מאכזב תכלס...

שווה לפנות לחברה?

תודה!

פורסם

נתוני יצרן של פיג'ו ממש מנופחים, יכול להיות גם לאחרים, לא יודע,

אצלי נתוני יצרן מראים 20 - 25 ק"מ עירוני - בינעירוני.

בפועל, בנסיעה משולבת אשתי עושה 13-14 ק"מ לליטר , אני 15-16 ק"מ לליטר, כן לצערי אשתי קצת כבדה על הגז ולא מצליח לעזור לה לשנות את המנהג הזה,

כאמור, זה תלוי גם במי שנמצא מאחורי ההגה.

פורסם
אני נוסע תא-רחובות כל יום, סהכ נסיעה משולבת עם נטייה לבין עירוני אפילו , אפשר להגיד ש״רגל כבדה״ יחסית, כבר 3 חודשים אצלי והצריכה לא מתרוממות מ1:11

ההרצה המדוברת אמורה לקחת שבועות/חודשים?

עברתי מאופל אסטרה 1.8L אטמוספרי כשאני לא משנה את צורת הנהיגה והצריכה לא השתפרה, מאכזב תכלס...

שווה לפנות לחברה?

תודה!

אם אני לא טועה ברכבך מותקנת בקרת שיוט. נסה להשתמש בה כמה שניתן בכביש בין עירוני ותראה שצריכת הדלק יורדת פלאים.

רכב בנזין עם טורבו ורגל כבדה זה שילוב לתצרוכת דלק שלא מתקרבת בכלל לנתוני יצרן. נסיעה במהירות קבועה תתן לך נתונים יפים הרבה יותר.

אני עם פיקאסו דיזל. כאשר אני נוסע בסבך הפקוק של המרכז, עם עצירות מרובות תצרוכת הדלק עולה (עפ"י מחשב הדרך). בנסיעה מאילת במהירות קבועה ורכב עמוס לעייפה מניבה תצרוכת דלק עדיפה בהרבה ותתן מספר קרוב לנתוני היצרן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...