Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש בעל מקצוע להתקנת גגונים רצויי באזור המרכז עד באר שבע(עובר לגור בשדרות).

 

יש לי גגון לפנדה שהזמנתי מחו"ל שיושב על הנקודת שלו במרכב הרכב את הקידמי התקנתי בלי בעיה אבל האחורי הסתבכתי והרסתי את ההברגה לאחד מהנקודות הצלחתי להבריז עם הבורג הקיים שייכנס אבל השני מסרב.

מכיוון שאני לא רוצה לייצר נזק בלתי הפיך (בתקווה שעכשיו כבר לא ייצרתי) מחפש בעל מקצוע שיתקין את החלק האחורי מצידי לצמיתות.

אני מאמין שאני אמכור בעוד כמה שנים את הרכב עם הגגון.

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

נסעתי למרכיב גגונים מ.קרן מהרצל 145 ביחד הצלחנו לתאם את הגגון הקיים (כנראה שיציקת הפלסטיק לא הייתה מדויקת במתאמים האחוריים) קצת שיוף והכל הסתדר, ממליץ הבחור צעיר נעים הליכות.

×
×
  • תוכן חדש...