Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר חיבור שעון חום שמן גיר ליציאה מהקולר החיצוני לכיוון הגיר,הטמפ' לא מטפסת לי,עדיין לא יצא שהגעתי ליותר מ 70 מעלות האם זה תקין או שהחיבור של השעון שלי לא טוב?

החיבור התבצע באמצעות T שמצד אחד נכנס היציאה מהקולר מהצד השני היציאה לגיר ובאמצע החיישן נמצא,אך הוא חובר באמצעות מאריך כי המקום ב T היה לא מספיק בשביל החיישן,יכול להיות ששמן לא מגיע אליו או שבכל מצב השמן מתפשט לכל כיוון שיש לו?

מצורפות תמונות של ה T ושל המאריך לחיישן.

יש לציין שהנסיעות מבוצעות בעיקר בשעות הבוקר כשקריר עדיין,לא יצא לי לערוך נסיעה ארוכה באמצע הצהריים כשחם

יש לציין שאני עם קולר חיצוני בלבד ללא החיבור המקורי לרדיאטור של הרכב.

.13ac9fb61ceac43cd4991786b0784776.jpgcd76fc726c366cd16debecf9c358f3b5.jpg

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי moshe_levy
פורסם

טמפרטורת ממסרה בד"כ בין 70-95 .

חום נוזל / שמן הממסרה, תלוי גם בטמפרטורת הסביבה .

בוקר צהריים חורף קיץ.

ראה טבלה - כאשר החום סביב ה 70-80 מעלות , השמן פחות מאבד מתכונותיו.

attachment.php?attachmentid=58614&d=1342454248

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

טמפרטורת תיבות הילוכים אוטומטיות יכולות בשקט גם להגיע ל 110 ומעלה ולאו דווקא שזה לא תקין.

למה חיברת את המתאם עם החיישן דווקא ביציאה מהקולר? לדעתי עדיף בכניסה (ביציאה מהתיבה) וזה המדד הנכון לטמפרטורת ATF.

פורסם

נכון מאוד מה שדניאל רושם ובהמשך למה שאייל רשם, ברכבי לאחר התקנת הקולר הטמפ' המקסימלית היא 80 מעלות בעוד שעם הקולר המקורי הגעתי קרוב מאוד למצב צליעה (Limp mode)

115 מעלות צלסיוס ולעתים אף 123 מעלות.

מזל שהשתכנעתי ויזמתי את ההחלפה של השמן.

בשלב הראשון, יחד עם המסנן ובשלב השני, התקנת הקולר ורענון נוסף של השמן.

(האמת שזה תודות למרק שהסב את תשומת לבי לנושא בבקשה שלי לעזרה לגבי יישור קו בזמנו).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?599580-%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A7%D7%95-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3-2001-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-2-0-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8

לכידה.PNG

לכידה.jpg

הזול עולה ביוקר

פורסם

טוב אז ככה למה חיברתי את השעון בכניסה לגיר ולא ביציאה כי אני רוצה לראות את הטמפ' שנכנסת לגיר לאחר קירור לא מעניין אותי מה יוצא מהגיר כשהוא מתאמץ ביום חם,אלא לאחר המעבר בקולר לראות אם אני מצליח לקרר אותו לתחום הנכון.

יאני אני לא מחפש צרות אני רק רוצה לוודא שאני לא נכנס לצרות וחושב שהכל בסדר.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

מחשבה לא נכונה בכלל.

מה שאומר לעניין אותך זה מה שיוצא מתיבת ההילוכים וזה מה שמעיד מה טמפרטורת העבודה של התיבה וזה מה שחשוב באמת.

• תוכן חדש...