Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגישה שלי לעקיפה מימין דומה לשלך, רק עם יוצא דופן אחד:

אני לעולם לא עוקף רכב כבד מימין. בשום צורה. השטח המת שיש לו מימין, כולל ארבע-חמש מטרים קדימה, מהפגוש שלו ואילך - הוא פשוט מקום שמסוכן מדי להיות בו. זה נכון גם לרכבים מסחריים גדולים עם ארגז אטום.

רכבים כאלו שנמצאים בנתיב ה"אמצעי" אני מוכן לעבור שני נתיבים הלוך ושוב כדי לעקוף אותם משמאל.

אם המתנחל נמצא באמצעי (או שבשמאלי ואני באמצעי) אין מרווח בטיחות מספק למקרה שיחליט לסטות לימין - הוא יקבל ממני צפירה ברורה, בבחינת "שים לב - אתה מתנחל בשמאלי, השאר שם עד שאשלים את העקיפה המסוכנת".

טכנית יש, כי אתה יכול לסטות לשול, אם אתה בימין. אם אתה בנתיב השמאלי הראשון (ה"אמצעי") אפשר לוודא שבזמן העקיפה הנתיב מימינך יהיה פנוי כך שתוכל לברוח אליו. זו עצה נכונה באופן כללי לתכנון של עקיפות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מדבר על עקיפת רכב כבד - אלה גם מקפידים יותר על הנסיעה בנתיב הימני (יוצא מכלל זה אוטובוסים). מאלה אני שומר מרחק, בודאי לא עוקף מימין.

בכביש תלת נתיבי אני עושה כמוך - חוצה לנתיב הפנוי, במידת הצורך תוך חציה הדרגתית של שני נתיבים (או יותר, במקרה המתאים) כדי לעקוף משמאל. עקיפה מימין רק אם הנתיב(י) השמאלי(ים) תפוסים על ידי רכב שאינו מאפשר עקיפה סבירה, הנתיב הימני פנוי, ואני חש מספיק ביטחון ביכולתי לתקשר עם הנהג המתנחל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

עם רכב שאינו כבד, אין לי בעיה לעקוף ישר מימין במקום לעבור שני נתיבים הלוך-ושוב.

זה לא חוקי, אבל זה על אותו משקל כמו לחרוג במעט מהמהירות המותרת בכביש הפתוח. למכוניות היום יש מראה ימנית ובהרבה מהן המראות בשני הצדדים סימטריות מבחינת שטח הכיסוי ולכן הסכנה בעקיפה מימין (לפחות, ברכב) קטנה בהרבה משהיתה פעם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אולי פחות שטח מת מבחינת המראות, אבל נהגים בודקים את הימין פחות.לכן אני מעיר את תשומת ליבם על ידי צפירה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפי דבריך אתה חותך את זה שמימינך, ואם זה שלפניך בולם בלימת חירום התוצאה היא תאונת שרשרת בלתי נמנעת. גרוע בהרבה מלהמתין עוד קצת עם סיום העקיפה.

אם יש מישהו "לפני" כשאני משתלב ימינה, זה אומר שהנתיב הימני לא באמת פנוי, ולא סיימתי לבצע את העקיפה. במצב כזה אני אשאר על השמאלי.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
כמו פרנקוס, לעתים גם אני נשבר ועוקף מימין, במיוחד בכביש תלת נתיבי שבו הימני פנוי לחלוטין.

לא זכור לי שכתבתי שאני עושה דבר כזה.

זאת אומרת - קורה לפעמים - אבל לא כתבתי את זה.

פורסם

יוסי פ, אנא קבל את התנצלותי.

זה פ. אחר. ניקו. הודעה #102.

• תוכן חדש...