Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שמחיר המחירון של מיאטה ידנית שנת 95 הוא *נמוך בהרבה (מאוד) ממה שחשבתי שיהיה. אז אני רוצה לשאול את המומחים למיניהם: מה הקאצ'? כי זה באמת נמוך באופן קיצוני ממה שצפיתי. (אני יודע שקשה ביותר למצוא כזו אך יש לי הרבה זמן לחפש

:smile:)

*אני זוכר שראיתי איפשהו שאסור לפרסם את המחירים בפורום אז תקנו אותי אם אני טועה ואני אכתוב אותו

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ראיתי שמחיר המחירון של מיאטה ידנית שנת 95 הוא *נמוך בהרבה (מאוד) ממה שחשבתי שיהיה. אז אני רוצה לשאול את המומחים למיניהם: מה הקאצ'? כי זה באמת נמוך באופן קיצוני ממה שצפיתי. (אני יודע שקשה ביותר למצוא כזו אך יש לי הרבה זמן לחפש

:smile:)

*אני זוכר שראיתי איפשהו שאסור לפרסם את המחירים בפורום אז תקנו אותי אם אני טועה ואני אכתוב אותו

אני מציע שתחזור עם השאלה בעתיד הרחוק.

ואסור לפרסם מחירוני יצחק לוי בגלל שמירת זכויות.

והקאצ' הוא שמכונית כזאת שהיא 10 שנים על הכביש תהיה קרועה.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

אתה צוחק נכון??

מחר יכול לבוא צונאמי ולמחוק את המזרח-התיכון.

מחרתיים יכול לפגוע מטאור בכדו"א ולהשמיד את האנושות.

עוד שעה יכול יצחק לוי להידרס.

אתה בא ושואל על מחיר של רכב או רכישתו בעתיד הרחוק?

שלום לכל חברי הפורום.

אני מחפש נביא או מגדת עתידות....

מי שעונה לקריטריונים האלה נא לשלוח ה"פ.:twisted:

תודה

אמיר.

פורסם

מיאטה 95 בהתחשב בזה שהיא בת 10 עולה הרבה.

בכל מקרה עדיף לפתוח את השירשור מתי שזה יהיה יותר קרוב לרכישה. ובאמת יהיה לא קל למצוא 95 במצב טוב (כמו כל רכב ספורטיבי בן 10) אבל אפשרי.

גיא

פורסם

השאלה באמת "קצת" מופרכת...

קודם כל - אם אתה רוכש בעתיד הרחוק - אז למה לשאול עכשיו?

דבר שני - יופי שחשבת שהמחיר יהיה גבוה יותר. על סמך מה בדיוק? אם זכור לי המחיר של המיאטה גבוה ביחס לשנתון בכל שנה. גם ב-95. ואין שום מניעה לכתוב את המחיר של הרכב במחירון. אנחנו פשוט לא מתכוונים לעשות את זה באופן מסחרי (יענו, שכל יומיים יכנס לכאן מישהו ויבקש מחיר מחירון ממישהו אחר שיש לו חצי שקל בשביל לבדוק)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...