Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

magnat the rock 800?

FreeStyle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים על המגבר הזהmagnat the rock 800?האם magnat היא חברה אמינה והמגברים שלה איכותיים? אני רוצה להגביר עם המגבר הזה פולס 9*6 150 rms למגבר יש 110 rms איך אתם חושבים זה ישמע מספיק טוב?

כמו כן המחיר של המגבר ממש זול בשביל העצמה שלו 950 ש"ח זה לא קצת מוזר?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

יש לי את המגבר הנ"ל

סבבה של מגבר בינתיים מרים לי שתי זוגות קומפוננט של מוראל דוטק 140 RMS

ובקשר להצהרות הם ל 14.4 וולט ( ברכב פועל בערך על 13.8 )

אז אני מאמין 80-90 RMS

אבל עובד סבבה ! ( אין תלונות עדין )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

נו... מה חדש אדי חייב להתנגח בשי....

לפעמים נראה לי שמשעמם לך אתה אומר "בוא נראה מה שי יגיד על זה" חיחיחי

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אאאה וואלה שכחתי זה הרי לא תרד על רוקפורד אז פה אין שום ביקורות שליליות או כול מיני הערכות והכללות מצעד שי ומעריצו הבלתי מעורער מתן...

ועכשיו ברצינות ..נו..מה ניראה לכם הנתונים אמתיים הם הרי כמו לנזר שמזייפים ככול הניראה...

פורסם

גם אני בטוח שהנתונים קצת מוגזמים והעולו כלפי מעלה..! כמו הרבה מאוד חברות.

אין צורך להתחיל את ה וויכוח מחדש!! שי אדי ומתן!!

יום טוב.

פורסם

אתם אומרים את זה כעובדה ידועה או כדעה ביחס למחיר או משהו? כי זה דיי חשוב לי כי אני מתכוון לקנות את המגבר הזה בשביל להפעיל איתו מורל פולס שאני משוכנע שגם המורל לא באמת 150 וואט rms אבל כל נסיגה מהנתון המוצהר גורמת לי לחשוב פעמיים אם המגבר יספיק בשביל אותם רמקולים.

פורסם

מכיוון שאין בדיקה מוכחת לנתונים האמיתיים, נכון, דיי קשה לעמוד על טיבו.

צריך לדעת למי, ולמה להקשיב מבחינת ביקורת על מוצר זה או אחר.

בסך הכל - נראה כי הביקורות האישיות עליו לא רעות כלל וכלל... לא?

• תוכן חדש...