Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הכל באותה קטגוריה

אני אנסה לעזור לך כי אני מרגיש שקשה לך להחליט.

ראה תשובותיי על גוף ההודעה שלך.

דרישות חשובות:

אמינות - המאזדה אצלנו 9 שנים גילתה אמינות מופלאה למעט טיפולים ובלאי טבעי. - כל מה שללא טורבו וגיר רובוטי יגלה אמינות עליונה מאידך, אך - אם תשמור על הרכב הוא יגלה גם אמינות מופתית וכפי שאתה יודע, גם מוסכי טויטה ויונדאי לא מחוסרי עבודה.

בטיחות - חשוב מאוד

כוח סחיבה - אנחנו גרים בירושלים, רוב הנסיעה עירונית בעליות קשות צריך רכב שיוכל לסחוב כמו שצריך את העליות האלה (סבלנו מאוד מהמאזדה בחלק הזה) - מונדאו מקום ראשון יותר מכל מה שהצעת בגזרה הזו - אם זה חשוב לך, הפורד לא תאכזב

צריכת דלק ממוצעת - מודע לעניין שאם אני מחפש רכב עם כוח לרוב זה יפגום בצריכת הדלק, מה שגם המאזדה הייתה שותה דלק לא קטנה בכלל. לכן 1:10 ומעלה בנסיעה עירונית נשמע לי סביר מאוד, מתחת זה כבר כבד יותר. שוב, תלוי באופי נסיעה והכל, היונדאי\טויטה יתנו לך את אותה צריכה, מנועי טורבו יש להם עדיפות בצריכת דלק היות והם מתאמצים פחות בכל סיטואציה

אורך ורוחב - כמו שציינתי חשוב שיהיה מקום לאנשים מבוגרים לשבת מאחורה אבל מכיוון שאמא שלי גם צריכה לנהוג ברכב חשוב שהרכב לא יהיה ארוך מדי. - המונדאו ענקית מבפנים ובחוץ - יש הרואים בזה יתרון ויש שרואים בזה חסרון, מניסיון - מתרגלים, הרכב גם מאוד מהנה לנהיגה לכשעצמו, לאמא שלך אולי תהיה בעיה בגלל האורך - אבל בסגמנט המנהלים הרכבים די באותו אורך - היונדאי למשל גם ארוכה מאוד.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...