Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי העדרות ממושכת עקב משאלת שאלות פה בפורום, אני מעז ומנסה בכל זאת

- למיצו. של אבי יש חור באגזוז.

לא משהו שמפריע, סתם רעש מעצבן ותו-לא.

בדרך להחליף את האגזוז הסורר יצא לי לבקר אצל המשתיק בחולון, מעבר למבחר האגזוזים שהנ"ל מחזיקים שם, יצא לי לראות אגזוז "פרי-פלואו" מתוצרתם. עם תו תקן, עשוי נירוסטה ונראה מצויין.

אלא מה? שמדובר באגזוז שאין לו סיומת מפלצתית, אין לו צנרת בקוטר של 5 צול' והוא כולו משדר אנונימיות נעימה.

השימושים שלו הם לרוב כדוד אמצעי לרכבים גדולים, אבל נסיונם של החברים במשתיק הוא שהדוד כבר הותקן כדוד אחורי ברכבים מרכבים שונים.

ולשאלה שלי - האם הרכבה של דוד כזה במקום הנוכחי במיצו. של אבי תגרום לאיזה שינוי?

החיפושים הם לא אחרי רעש מפוצץ ולא אחרי מלחמות הגה בגלל תוספת של 0.3 סוסים, אלא -אולי - תגובה מעט טובה יותר, עליה קלה יותר בטורים? שווה לנסות ?

שאלה נוספת - האוטו שנת 97, עם 50 אלף ק"מ . איך אפשר לדעת מה מצב הממיר?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מצב ממיר קטליטי ניתן לדעת ע"י התחברות עם מכשיר 4 גזים (או 5) הבודק את תפליטי הפליטה.

ברכבים בהם יש פקק לבדיקה גם לפני הממיר, בדיקת 4 (או 5) גזים תהיה מדויקת יותר על מצב הממיר.

"המשתיק" שבא.ת חולון הנם מקצוענים אך איני יודע מה הכדאיות שבדוד זרימה חופשית מעבר לקצת רעש שונה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אצלי מותקן דוד נירוסטה מתוצרתם.

המוצר - מעולה.

השירות, וכאן הכוונה למעמד הAFTER SALE - זוועתי.

אני לשם לא חוזר, ולא ממליץ.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

ואללה שמוליק? אני דווקא חוויתי בדיוק את ההפך , כשהיתה לי בעיה ולו הקלה ביותר והגעתי למקום הם טיפלו בי בזריזות וביעילות ללא שום דרישה נוספת או התחמקות כלשהי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מצב ממיר קטליטי ניתן לדעת ע"י התחברות עם מכשיר 4 גזים (או 5) הבודק את תפליטי הפליטה.

ברכבים בהם יש פקק לבדיקה גם לפני הממיר, בדיקת 4 (או 5) גזים תהיה מדויקת יותר על מצב הממיר.

"המשתיק" שבא.ת חולון הנם מקצוענים אך איני יודע מה הכדאיות שבדוד זרימה חופשית מעבר לקצת רעש שונה.

בברכה - רפי לין :-)

אני ועוד כמה חברים ממש חולקים על המקצועיות של המקום הזה מניסיון

פורסם
אצלי מותקן דוד נירוסטה מתוצרתם.

המוצר - מעולה.

השירות, וכאן הכוונה למעמד הAFTER SALE - זוועתי.

אני לשם לא חוזר, ולא ממליץ.

שמוליק.

I absolutly agree 100%, awfull customer service, I will not go there again, go somewhere else

פורסם
אני ועוד כמה חברים ממש חולקים על המקצועיות של המקום הזה מניסיון

אולי אתה חולק על המקום אבל קובי מאקסטרים-טיונינג הוא "נספח" של המקום נ"ל, ועל קובי אתה בהחלט לא יכול לחלוק- הוא 10 ! מנסיון אישי איתו , ורבים טוענים כמוני.

אני לא יודע אם הוא (קובי) מתעסק עם מערכות פליטה לא משופרות אבל אתה בהחלט יכול לפנות אליו בקשר ל"משתיק" והוא ידאג לך שם.

קובי הוא חבר בפורום בשם K&N

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?userid=856

תפנה אליו בה"פ, ואם אתה רוצה את הטלפון שלו תשאל אותי בה"פ.

פורסם

אני מחזק את דעתו של DKILLER

אכן כל פעם אני הגעתי באמת דרך קובי וקיבלתי שירות ויחס מצויינים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני גם קיבלתי שירות מוציין מהמשתיק גם עם קובי וגם בלי, וגם אחרי הקניה (הרבה אחרי) קיבלתי שירות מעולה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...