Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי שיואמי NOTE 4X.

חיברתי אותו לשלושת חשבוני הגוגל שלי ולחצתי SYNC. מאף אחד מהם הוא לא הצליח לשחזר אנשי קשר או אפליקציות שהיו מותקנות לי על ה-LG. איך אפשר לתקן את זה?

בנוסף ה-LG עוד פעיל ויש לי קובץ גיבוי שלו שהכנתי על המחשב.

הLG עוד עובד אך עדיין מקרטע.

איך אני יכול להחזיר את כל אנשי הקשר והאפליקציות? איך אפשר לשחזר מקובץ גיבוי של KG לשיואמי?

תודה!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תתחיל בבדיקת אנשי הקשר בחשבונות גוגל שלך במחשב. אם הם לא מופיעים הרי שהם אינם מסוכנרנים עם גוגל, תקלה מוכרת הנובעת משמירת אנשי הקשר באופן מקומי ולא בחשבון גוגל.

שנית - תביא בחשבון שהסינכרון לוקח זמן. אל תתיאש אחרי 2 דקות.

שלישית 0-בדוק האם האפליקציות מופיעות ב"אפליקציות שלי" - אם כן - עבור על הרשימה וסמן מה להתקין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול לייצא את קובץ האנשי קשר מהLG ולייבא בשיומי באפליקצית אנשי קשר (לחיצה ארוכה על מקש השמאלי עד שיופיע התפריט)

דבר נוסף, שווה לבדוק אם הגוגל מופיע כחלק מאנשי קשר להצגה, יכול להיות שהוא מראה רק את אלה מ Mi Account

Sent from my MI 6 using Tapatalk

פורסם

תודה לכם. השתמשתי באפליקציה חיצונית והעברתי הכל עם כבל.

THE GOOD OLD FASHIONED WAY.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...