Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ אם הפיקנטו קיבלה **** בשנה 2011, סנדרו **** ב2013 והC3 גם **** השנה, אז בזמן תאונה אני ככל הנראה אעדיף לשבת בבית ולשמוע את ברהנו טגניה מסקר את התאונה בטלויזיה, ולא באף אחד מהרכבים האלה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^

אתה מבין שאתה נוסע יום ביומו(אולי לא אתה - אבל כמוני רבים) בכבישי הארץ - ואין מה לעשות, יש לך סיכוי להיות מעורב בתאונה.

לא מכל תאונה אתה תוכל להימנע - ובשביל הסיכוי שתיפגע כמה שפחות לא ניתן להסיט את המבט מהמדדי בטיחות הנ״ל.

שג׳יפון מאזדה המפונפן חצה את הצומת ברמזור אדום כאשר הוא במהירות של 70 קמ״ש ואני יושב בפיג׳ו 208 שלי ורואה לשמאלי למאית השניה גריל ענק של מאזדה וכבר מתכווץ לקראת המכה שתבוא - פה! חשוב שהרכב יהיה בעל בטיחות פסיבית טובה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בלי קשר,

כמעט תמיד תראה את זה שאומר על רכבים מאובזרים שמגיעים במחיר X לארץ - "אם היו מביאים ב-Y שקלים פחות גרסה פחות מאובזרת היא הייתה נחטפת".

השורה מבחינתי הכי חשובה בפוסט הזה:

לעם ישראל יש בעיה רצינית בלהסתכל על חצי הכוס המלאה, לדעת לרכוש מה שהוא באמת צריך ולדחות סיפוקים.

בנאדם מחפש תחבורה בסיסית ובמחיר הוגן ועדיין לקבל משהו טוב - C3 זו הכתובת.

אלעד

אכן בדיוק כך.

סופר מיני מודרנית עם אופי ואפילו אוטומטית במחיר של רכב מיני.

במחיר הזה אין לה שום מתחרה בתמורה למחיר ואל תשוו אותה ליצירות המזרח אירופאיות הנמצאות שנות דור מאחור.

למי שנמצא בתקציב מוגבל ובכל זאת רוצה לקבל מכונית חדשה שאפשר ליהנות ממנה ומספקת למשפחה זו האלטרנטיבה הכי טובה שיש היום בשוק.

פורסם

הבעיה שהסיטרואן לא פחות מאוברת אלא בכלל לא מאובזרת בהשוואה לגירסאות הבכירות.

לכן מעניין אם המחיר הזול במיוחד יצליח לגבור על רצון איבזור שהלקוחות רוצים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשווה גרסת כניסה לגרסת כניסה.

חוץ ממראות חשמליות, מה כל כך חסר ברכב?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אין עוד עיסקה כזו, מכונית מודרנית עם קומבינצית מנוע וגיר מעולה חזקה וככל הנראה חסכונית למדי וכל זה במחיר של פיקנטו. מביא את העיוות הישראלי המצוי של איבזור מעל הכל לאבסורד. ושלא יהיה ספק אגב האוטו הזה יימכר בקצב די עלוב, משהו כמו חצי שנת C3 בשבוע פיקנטו או משהו כזה. חכמת ההמונים כבר אמרנו ?

אנשים רוצים גרסה לא מאובזרת בהנחה משמעותית, אבל הם לא רוצים שידעו שהם קנו את הגרסא הזולה.

במיוחד בC3 המדוברת, בה ההבדל החיצוני עצום ולא מסתכם רק בג'אנטים קטנים יותר או בהיעדרם של אי אילו פסי קישוט.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
תשווה גרסת כניסה לגרסת כניסה.

חוץ ממראות חשמליות, מה כל כך חסר ברכב?

אלעד

גירסת כניסה של הסיטרואן מול איזו גירסת כניסה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל הרכבים שדיברת עלהם (פיקנטו ושות') שנמכרות בסכומים האלה..

אפשר להסכים שהמחיר של הרכב הוא לא אמיתי במחירון הרשמי והמחיר האמיתי הוא מה שמציעים לנו בחברת הליסינג ולכן אני מתייחס למחיר שלהם ולא למחירון.

אגב, בהשוואה ל-301 שנמכרה במחיר דומה עם מנוע 1.2 רובוטית - אז כולם התלהבו ושבחו ואמרו שהתמורה שם הכי טובה לכסף למי שמחפש חדש וזול.

המחיר לא כזה רחוק ממנה ופה כולם מתלוננים?

אלעד

פורסם
אנשים רוצים גרסה לא מאובזרת בהנחה משמעותית, אבל הם לא רוצים שידעו שהם קנו את הגרסא הזולה.

במיוחד בC3 המדוברת, בה ההבדל החיצוני עצום ולא מסתכם רק בג'אנטים קטנים יותר או בהיעדרם של אי אילו פסי קישוט.

בקליאו life הרכב נראה כלפי חוץ אחד לאחד כמו האקספריישן פק המאובזר יותר(כולל הגנטים) - אני הייתי מעדיף שיהיה את האבזור בפנים ובחוץ שתהיה פחות מאובזרת.

בc3 הכיוון מראות החשמלי, הבקרת שיוט שחסרה והבנתי שגם אין שליטה מההגה(אולי יש ואני טועה) וזה קצת מבאס יותר - אבל המחיר טוב.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בקרת שיוט זה דבר שכל מוסך מתמחה יוכל להתקין.

סה"כ זה להגדיר במחשב ולהוסיף ידית שליטה.

אלעד

פורסם
כל הרכבים שדיברת עלהם (פיקנטו ושות') שנמכרות בסכומים האלה..

אפשר להסכים שהמחיר של הרכב הוא לא אמיתי במחירון הרשמי והמחיר האמיתי הוא מה שמציעים לנו בחברת הליסינג ולכן אני מתייחס למחיר שלהם ולא למחירון.

אגב, בהשוואה ל-301 שנמכרה במחיר דומה עם מנוע 1.2 רובוטית - אז כולם התלהבו ושבחו ואמרו שהתמורה שם הכי טובה לכסף למי שמחפש חדש וזול.

המחיר לא כזה רחוק ממנה ופה כולם מתלוננים?

אלעד

הייתי מעדיף את הסיטרואן לעומת הפיקנטו או שאר היריבות אבל פשוט היא צל חיוור לעומת הגירסה המאובזרת.

אבל המחיר בהתאם..

• תוכן חדש...