Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב על לקנות פורד פוקוס, אני מעוניין ברכב עם ה"תחת" החתוך (אשמח אם תגידו לי מה שמו),

מנוע 1.6 (אין פחות אני מבין...), וגיר אוט'.

ראיתי בעיתון שכמעט כל ההצעות זה רכבים מליסינג, מישהו יכול להגיד לי מה זה בדיוק אומר ומה היתרונות או חיסרונות של זה?

השאלה השנייה על הרכב עצמו, מומלץ?

אני מחפש נוחות נסיעה וכמובן חיסכון בדלק והוצאות תחזוקה. כיום יש לי פולו 1.6, הפוקוס יותר חיסכונית או פחות?

ומה לגבי ביצועים? אני מניח שהפוקוס יורד כבדה, אבל כמה כ"ס המנוע שלה מייצר? (הפולו מייצרת 75 כ"ס).

תודה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

לפוקוס 5 דלתות (האצ'בק) עם מנוע ה-1.6 יש 100 כ"ס. הרכב נוח לנסיעה, חסכוני כמו כל 1.6 אוטומט, כנראה פחות מהפולו שלך, אבל זה גם רכב יותר גדול, כבד ומרווח. כנראה שמבחינת ביצועים היא עדיין תהיה עדיפה על הפולו בגלל ההפרש בהספק.

בנוגע לרכישת רכב מליסינג - אם ברכישה מפרטי אתה צריך לפקוח 7 עיניים, ברכישה מליסינג אתה צריך 14. הרכבים לרוב מטופלים פחות טוב (לא במוסכי היבואן, שימוש בחומרים זולים) ועוברים התעללות קשה יותר בידי הנהג/ים. כמובן שמחיר הקנייה גם נמוך יותר, אבל כדאי לברר מה מחיר השוק של פוקוס פרטית, לפני שקונים מליסינג. אם ההפרש אינו גדול כדאי להתאמץ על פרטית. זכור שגם במכירה יורידו לך המון במחיר על היד הראשונה של הליסינג.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההסחפות סביב הליסינג מוגזמת,

לא כל הנהגים חבלנים, יש רבים שמתייחסים לרכב כמו רכבם הפרטי.

כן ניתן למצוא רכבים עם ק"מ מועט ובמצב מעולה.

כן יש שקט נפשי שאתה קונה רכב שאינו גנוב או מזוייף.

כן יש אחריות על מנוע גיר לשנה (מה שלא תקבל אצל אדם פרטי).

כן יש אפשרות להציץ בהסטוריית הטיפולים המלאה של הרכב (ולא לגלות אצל אדם פרטי שהספידומטר "טופל" ושהרכב טופל בשנה האחרונה אצל יוסיפון מוסכי חצר בת ים)

כן יש בליסינג אפשרות לבדוק את הרכב היכן שתרצה והרכב יתוקן בהתאם.

כן יש בליסינג תשלומים, כן יש בליסינג צופרים קטנים, כן יש התחייבות קניה חוזרת בפרק זמן ותנאים מוגדרים אתמי שזה מעניין.

כן יש לרכב ליסינג סוג של "כתם" ביחס לרכב פרטי.

בקיצור, לא לפסול במהירות ונחרצות.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

עופר, שים לב שלא פסלתי כלל (אפילו עזרתי לחבר לקנות רכב מליסינג לא מזמן). רק הזהרתי מפני ה"סכנות" האפשריות. כמובן שיש גם יתרונות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה שואל אותי רוני ??

14 עיניים אצל אדם פרטי, זוג עיניים אחד ושכל ישר בליסינג, אלו היחסים.

נו, מה נשבר השבוע בסקסו ???? סתם.....זה בשביל לחמם אותך :biglaugh:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

בנוסף,

האם יש למישהו ניסיון אישי או שמע על קניה מכונס נכסים? יתרונות\חיסרונות?

כי המחיר זול משמעותית בדר"כ. עוד לא יצא לי לבדוק רכב כזה פיזית, אבל ראיתי איזה 6 מודעות למכירה מכונס נכסים.

בנוגע לרכב הצפציפי, יש בעיות אמינות מיוחדות או שהוא נחשב דיי אמין? (לעומת הפולו נגיד).

ניסיתי לבדוק קצת וגיליתי שהוא קל מהפולו ב-200 ק"ג, לא יודע אם זה הגיוני, אבל זה מה שראיתי.

בנוסף ראיתי דגם (בחו"ל) שנקרא RS, ספורטיבי עם 3 דלתות, יש חיה כזאת בארץ?

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

לגבי קניה מכונס נכסים, וממכרז תעיף מבט פה.

לגבי הפוקוס: אין דגם RS בארץ, אין בכלל דגם שלוש דלתות (בארץ).

הפוקוס די אמינה סה"כ. לנו יש אחת כבר 4.5 שנים עם 110K ק"מ. לי לא ידוע על בעיות מיוחדות, תריץ חיפוש תמצא עוד הרבה מידע.

אני משער שדווקא דגמי ה 5 דלתות יהיו פרטיים, מעטים מהם היו בליסינג.

גיא

• תוכן חדש...