Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ID MAX 12 VS ID 12

inon007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני כעת עם HERTZ HX250. חסרים לי התדרים הנמוכים 20-30hz. הסאב שלי יורד עד 34hz לפי היצרן.

השאלה שלי היא כזאת:

האם id12 מתקרב לאיכות של ההרץ? אם אני רגיל ליכולות של ההרץ, אני חייב ללכת על id max בשביל לא לרדת ברמה?

בשביל ה max אני חייב מגבר מפלצתי?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

זה לא עניין של מתקרב לאיכות או לא מתקרב לאיכות - הם בעלי אופי שונה, נתונים טכנו מכאניים שונים.

הIDMAX הוא פטישן אבל גם זללן לא קטן - צריך מונובלוק בריא ללא ספק, רצוי 500 וואט צפונה בכדי להזיז אותו בשליטה מלאה.

בעיני אם מה שאתה מחפש זה משהו שירד ממש נמוך דווקא הייתי הולך על סאב פחות "פטיש" באופי שלו ומתמקד יותר על סאב וופרים בעלי מהלך ממברנה ארוך (איקס מאקס) - יש כאן אסנדנט אודיו (AA) אסאסין למכירה אם אני זוכר נכון - ממליץ לבדוק אותו!

תנסה אפילו סאב וופרים פשוטים יחסית כמו מוראל פרימו 12 - לדעתי אתה תאהב.

ואם אתה רוצה סאב וופר מאוד איכותי שגם יורד יפה מאוד נמוך - המלצה חמה מאוד! על ARC BLACK או ARC (הסדרה עצמה) של ARC AUDIO.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי נשאר עם ה IDMAX ומשדך לו מגבר איכותי . בניגוד לדעה הרווחת אצל הרבה אנשים , אני לא חושב שצריך לתת לו יותר מ 450-600 RMS בתנאי שהם באים ממקור מעולה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה רבה על התגובות המדהימות!

כרגע אני במצב בעייתי לגבר מגבר בעל הספק של 400w+.

אני משתמש ב 8 גייג' עם מגבר 4 ערוצים לקומפוננט וגם לסאב. בשביל להגיע למגבר שייתן לפחות 400w בגישור מבלי להחליף חיווט+כבל+מגבר מונו, אני חייב להשקיע על מגבר של לפחות 2000 שקלים במקרה הכי טוב.

באמת אני אנסה חלופות לסאב עם מהלך ממברנה ארוך (למרות שההרץ גם בעל מהלך ארוך).

לגבי ה AA, לצערי לא מצעתי שום איזכור בפורום המשומשים...

לגבר ה Arc Audio, הלוואי והיה לי הכסף לסאב כזה! הוא נראה מדהים. ראיתי שהמחירים בארה"ב מתחילים ב 430 דולר.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אז תנסה את מוראל פרימו, ממליץ בחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא רשום בהודעה איזה דגם ה AA. אם מדובר על האססין אז אני יכול מאוד להמליץ עליו . היה לי אותו בתקופה מסויימת והוא הותיר רושם מצוין . בהחלט קניה מומלצת. שווה כל שקל ביחס לכמה שהוא נמכר פה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שכחתי להוסיף דבר בעניין המגבר שלי.

המגבר הוא V12 כלשהו שאני כבר משתוקק להחליף אותו מזמן. אני אתפלא אם הוא מוציא 100RMS בגישור...

יכול להיות שאם אני אחליף אותו למגבר שמוציא נניח 300RMS נקי, הסאב ירד לתדרים נמוכים יותר?

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

תחליף את המגבר כודם כל.

אל תמהר להחליף את הסאב.

אתה לא תגיע לשום תוצאה עם סאב שמקבל 100 RMS.

שהיה למגבר לפחות 300 RMS ב4 האום בגישור (עם זה לא מומובלוק).

אחרכך כאשר תיה עם מגבר "נורמאלי".תוכל לבחור סאב מיד 2 (אם הסאב הנוכחי לא מספק אותך)

וזו הדרך הכי בטוחה ונכונה לבחור - לשמוע לפני קניה ועדיף ברכב שלך. עם סאב זה יותר כל, רוב האנשים מוכרים עם התיבה אז אתה מחבר חוטים ותוך 5 דקות מבין אם זה שאתה מחפש או לא.

לדעתי זה ביזבוז כסף וזמן לרדוף בשלב הזה אחרי סאב עם כזה מגבר

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

עשיתי עכשיו ניסוי עם סאב ב 15 שנים של kenwood שקיבלתי במתנה פעם...

חיברתי אותו למגבר סטריאו של Denon שיש לי בסלון. השמעתי את bass i love you הוא זז והשמיע כמו גדול את התדרים הנמוכים. אז:

א. או שהסאב של הרץ גרוע (לא נראה לי).

ב. או שהמגבר זוועה.

נראה לי שאפשרות ב היא הנכונה :-)

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
לדעתך הוא עולה על ה Hertz Hi Enegy 250?

לא עשיתי מעולם מבחן כזה ראש בראש אז אי אפשר לתת תשובה אוביקטיבית .

מבחינה אישית אני אכן מדרג את ה AA גבוה יותר מאשר את ההרץ .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ההרץ הספציפי הזה - הייתי מתעדף את האסאסין - בהחלט.

Pioneer TS-X150

פורסם
שלום לחברי הפורום.

אני כעת עם HERTZ HX250. חסרים לי התדרים הנמוכים 20-30hz. הסאב שלי יורד עד 34hz לפי היצרן.

השאלה שלי היא כזאת:

האם id12 מתקרב לאיכות של ההרץ? אם אני רגיל ליכולות של ההרץ, אני חייב ללכת על id max בשביל לא לרדת ברמה?

בשביל ה max אני חייב מגבר מפלצתי?

ממה שזכור לי התיבה שלך היא תיבה אטומה קטנה

שהיא ממש לא אופטימלית לתדרים נמוכים

בקש מחבר הפורום REZO לתכנן לך תיבה מתאימה עבור הסאב הזה

אני מבטיח לך שאתה תופתע כמה שונה סאב יכול להשמע בין תיבות שונות.

ומעבר לזה ,הגברה בריאה היא דבר חשוב ובטח שלא מגבר V12 מותג מדבקה.

• תוכן חדש...