Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בשוק עבודות שרק מכניסות בלי ידע מוקדם וניסיון.

יש הרבה משרות טכנאי אינטגרציה/QA למיניהן, שכל מה שדרוש שם זה ידע בסיסי בתחום (לדוגמא טכנאי מחשבים או משהו בסגנון), ידיים טובות ומוסר עבודה, ויכולות להיות דריסת רגל בעולם ההייטק.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פרילאנסרים בתחום ניקיון משרדים, וגם כטייסים בחברות תעופה אזרחיות. זה נותן לך כיוון?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• אחראי פורום
פורסם

ברווז, על כל עצה ורעיון שנותנים פה, יש לך 10 התנגדויות. תתחיל מלנסות להסיר חלק מהן ותראה איך דברים מתקדמים.

יכול להיות שהם באמת רלוונטיים, אבל איך לא תהיה תקוע ככה?

זה משהו שהוא הרבה יותר בסיסי מעבודה, עצמאי, שכיר או ווטאבר.

לעניין מקצועות הפיתוח ועיצוב מוצר, אני במקרה בא משם אז יכול לייעץ.

להביא רעיונות זו בהחלט החוכמה הקטנה יותר בעסק. לכולם יש רעיונות. אם הייתי מקבל שקל מכל אחד שהציע לי רק רעיון וכו'.

להגשים רעיון (כחלק מחברה, זה לא המדריך ליזם הצעיר עכשיו) אומר לשלוט בהמון תחומים.

איש פיתוח לא יכול להיות חד-גוני והוא חייב להבין מאטריה שלמה של תכנון, תהליכי יצור, פעולות, כוחות, חומרים, אינטגרציה בין חלקים, ארגונומיה.

את כל אלה קודם כל צריך ללמוד ברמה אקדמית, לתואר רלוונטי. בין אם זה מכונות, חומרים, עיצוב מוצר, אלקטרוניקה.

אף אחד לא ייתן לך להתגלח על ג'וב כדי שבעיקר תלמד. אלו חברות סטארטאפ לרוב, עם תקציב דחוק וזמן קצר.

יכול להיות שטמון בך איש פיתוח מבריק. זה פלוס גדול שיש לך גישה לחומרים וידיים טובות. אבל הם לא מספיקים, את הבסיס והצמיחה אתה מקבל קודם מלמידה.

בגלל זה אני מתחבר לגישה של hans. להבנתי עוד אין לך ילדים, ז"א שאתה פנוי להשקיע כל זמן וגם כסף לבניה מחדש הזו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

~

אני אהיה קצת פחות גרנדיוזי מהאנס ושות', ואמליץ לך בפעם המי יודע כמה להיכנס לתחום הקריינות - ברדיו, בקניונים ובבתי נתיבות, בחברות שמפיקות סרטוני תדמית ופרסום וכו'. זה תחום קלאסי לפרילנסר, וכזה שמאפשר לך לעבוד עם כישורים קיימים במקום לפנטז על או להשקיע בחדשים. מקסימום תיקח כמה שיעורי פיתוח קול, כי את הב(א)סיס כבר יש לך.

פורסם

ברווז אוהב את התחביבים שלו וההתעסקות איתם מפרה אותו וגם ממלאת את החייים שלו לכן כמעט כול עבודה שתציאו לברווז כנראה התשובה תהייה לא או אולי.

ברווז, אם אתה סובל מבעיות גופניות או/גם נפשיות פנה לביטוח לאומי לשם הגשת קצבת נכות ותוכל לקבל כול חודש קצבה של 2300-2600 שקלים במידה ותקבל 100 אחוז אי כושר עבודה.

במקרה שתקבל קצבה של 2600 שקלים תוכל לבחור עם לעבוד או במילים אחרות תוכנית כבקשתך. ביטוח לאומי גם עוזר לך בלימודים והכשרה מקצועית.

לא צחוק !

איזה כייף לי :)

פורסם

היום הגיע מאבחן למוסך של חבר שלי.

הבחור פרי-פלסטר.. מאבחן ומשכפל מפתחות לרכבים, המתמחה בעיקר ברכבים צרפתיים.

הגיע, חיבר מחשבון קטן, ביצע סריקה קידוד 20 דקות, לקח את הכסף והלך.

ברווז, אני מוסיף הודעה יד- שניה אשר כתבתי לאושריקו - ולדעתי אפשרית

* אושר - אפשר ללמוד את תחום הדיאגנוסטיקה ברכבים.

יש קורסים ל:

א - מאבחן דיאגנוסטיקה במערכות לרכב.

ב - קורס מערכות שמע ומיגון.

שני התחומים מעניינים והם משלבים גם טיפול ברכבים.

ובנוסף יש בהם שכר טוב והם מתפתחים עם הזמן.

גם תחום המיגון ומערכות השמע מתפתח מאוד היום.

זה כולל מכשירי מדידת המרחק בין הרכבים, ההתראות במעבר נתיבים חניה אוטומטית וכו'.

יש דרישות לידע בחשמל - אבל זה חשמל בסיסי.

אפשר לעבור קורסים בשעות הערב, ובמקביל ללמוד בפועל במוסך עצמו.

למצוא מוסך של חברים ולהתאמן בצד בשעות הפנאי.

יש הרבה סרטי הדרכה קלים באינטרנט.

דרישות הקבלה לקורסים הן לא סגורות, מבקשים ידע וניסיון קודם אבל אפשר לשכנע.

כי אתה תשלים חומר ותלמד לבד בזמנך החופשי.

יש קורסי משנה של חברות הציוד לאיבחון, שם אפשר להפעיל קשרים

ולהצטרף להדרכות לקבל רקע והבנה כיצד זה עובד.

לפני כ שלוש שנים, היו ערבי לימוד כאלו, אשר אירגנו בפורום שלנו.

מהתגובות אשר נרשמו, הם למדו קצת אבחון ורקע על מערכות הרכב.

אפשר גם להצטרף לאסף וליגאל מהטיפולים.. כאשר יש תקלות אבחון וחיישנים.

כך תראה בפועל כיצד זה מתבצע.

אם אתה באמת רציני ולא קשקשן..

:wink:

סקרנות בריאה עבודה ולימוד של שנה - שנתיים. אפשר לעבור את הקורסים הללו, ולקבל תעודה ועבודה מכניסה

ובעיקר מעניינת המתפתחת כל-הזמן.

ובתנאי עבודה של חצי דוקטור.(חלוק שחור / כחול) לך על-זה, סקרנות פרנסה ומקצוע מעניין לחיים..

נ.ב - אחרי שרשמתי.. חשבתי - אולי זה מתאים גם לברווז.

ראו כאן מידע ודיונים.

א - סיכום ערב עיון לחברי Carsforum עם מר לוץ הופמן מחברת Bosch, גרמניה

ב - הקורסים המקצועיים לחובבי הרכב של CarsForum ו-Bosch - נפתחה ההרשמה למחזורים נוספים

ג - קורס אוטוטרוניקה של משרד העבודה, התלבטות.

ד - איפה כדאי ללמוד דיאגנוסטיקה?

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...