Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אם אפשר לערוך את הכותרת ליונדאי אני אשמח, תודה)

שלום לכולם,

שבוע שעבר פתחתי כאן פוסט והגעתי לצומת דרכים,

איזהו הרכב המשתלם ביותר לקניה?

מאזדה 3 שנת 2008 או יונדאי אקסנט שנת 2008 (תקציב של 20 אלף שח)

אז איזה רכב יהיה יותר טוב מכל הבחינות(תחזוקה, דלק, טיפולים, וכל מה שביניהם) ובסה"כ מה יהיה יותר טוב:?:

תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

אני לא חושב שיש מה להשוות בין מאזדה 3 ואקסנט, ה3 משפחתית הרבה יותר איכותית, גדולה, ,מהנה ושקטה מהאקסנט, היונדאי משפחתית קטנה די פשוטה ורועשת, שתיהן לא נוחות, אך ה3 הרבה יותר עדיפה.

לגבי תחזוקה, אין לי שמץ, מעדיף שמי שהחזיק רכב כזה יענה, אך מבחינת דלק אני חושב ששתיהם זללניות דלק לא קטנות.

פורסם

אם שתיהן באותו מחיר אז המאזדה עדיפה כמובן, יותר מאובזרת, מרווחת יותר, מנוע 1.6 כסטנדרט.

מצד שני בתקציב הזה תקנה מה שתמצא במצב יותר טוב, אם תמצא אקסנט במצב מעולה בתקציב שלך ו-3 במצב לא משהו, אז כמובן שעדיף להתפשר קצת על אבזור וגודל ולקנות את האקסנט.

לגביי האקסנט הצבאיות - אפשר (ורצוי) להתרחק מהן, ניתן לחפש אקסנט 1.6 שהיא חזקה יותר וגם למיטב זכרוני מאובזרת יותר בכמה דברים (כולל בקרת אקלים למשל).

למה דווקא ננעלת על שתיהן?

אם אתה מחפש חסכון בדלק ורכב שיהיה קל למצוא איתו חניה, אפשר לנסות לחפש איזו אלטו, C1, 107 או משהו בסגנון. אם אין לך בעיה עם ידני אז חריגה קלה מהתקציב תרכוש לך קליאו III ידנית 2011, שהיא מכונית נוחה, חסכונית ומאובזרת לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...