Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עולה לי לראש איך יכול להתקיים קשר בין ההתקנה לבעיות ב-BT או ב-USB.

זה או ענין של הגדרות או איזשהו איפוס שנדרש ברדיו או בטלפון.

רוצה להאמין שאין תקלה במכשיר חדש.

ניסית עם טלפון/ים אחר/ים אולי?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה קשור כרגע בעיה ידועה?

ה-DOK צריך להיות בתקן מסוים (ואם הוא בתקן 3.0 ולא 2.0, גם אם במחשבים זה לא משנה, כאן זה עשוי לשנות), ומפורמט בצורה מסויימת (כאמור FAT32 ולא NTFS שהוא די סטנדרטי בימינו).

אחרי שתינעל על הנושא הנ"ל ותנסה לנגן קבצים שנתמכים בוודאות ע"י המכשיר, אם אז יהיו בעיות, יהיה על מה לדבר. :wink:

פורסם

אוקיי, לגבי הדיסק און קי. חיברתי דיסק און קי אחר עם רק שירים, מסתבר שבשלי היו גם קבצים שלא קשורים לשירים.

הדיסק ההוא פעל חלק. אז כרגע הוכחתי שאין בעיה במערכת בנוגע לUSB.

לגבי הבלוטוז... בעיה רצינית, עם שום מכשיר לא עובד... מבאס ולא יודע מה לעשות.

פורסם

מחק את כל חיבורי המכשירים ואז בצע ריסט מלא למכשיר.

מחק את החיבור גם מהטלפון שלך.

עקוב במדויק אחר ההוראות בחוברת ההפעלה.

אם עדין לא יעבוד, גש למתקין.

פורסם

תום, אני לא כל כך כסיל באנגלית , להפך, אבל יש אנגלית מסויימת שאני לא ממש מבין וקצת מוזר לי באמת שהמכשירים לא מסופקים עם הוראות הפעלה בעברית.

האמת שהכל נראה תקין, כמו שאמרתי , החיבור לבלוטוז ברדיו דיסק על ON , המכשיר מזהה את הפלאפון שלי וההפך, הקוד חיבור אותו הדבר, מערכת הפעלה אנדרואיד בשני הפלאפונים ועדיין לא מתחבר.

כנראה שאיאלץ לגשת למתקין, האמת שזה מאוד חשוב לי.

לגבי איכות השמע, שומעים הרבה יותר נעים מהמערכת הקודמת, עם זאת יש לי תחושה שבניגון רדיו בלבד יש פיקים קטנים, אבל זה לא ממש מפריע , אולי בגלל שהצליל כל כך חד וטוב שומעים הכל.

מודה לך על הנסיון לעזור! תודה רבה!

פורסם

חלילה לא טענתי שאינך מבין את ההוראות בין אם באנגלית או לאו (במידה וכך הובן), אלא רק אומר שאולי יש סדר פעולות מסויים שנדרש על מנת שזה יעבוד, גם אם לכאורה הכל מחובר. לעיתים, וגם אני חוטא בזה לפעמים, מנסים לבד לפי איך שנראה שצריך לעשות ומדלגים על משהו שמצוין בפירוש בחוברת הפעלה.

פורסם

אז מסתבר ששניהם כבר בתקן ברירת מחדל FAT 32.

תשמע, תום, או שנפל עליי מנחוס של המנחוסים ששתי האופציות הכי חשובות כמעט מבחינתי עם מערכת צנועה ביותר זה תקן USB ודיבורית בלוטוז ושתיהן לא עובדות או שקיבלתי מכשיר פגום שעם המזל שלי זה לא מפתיע.

• תוכן חדש...